Raúl Tamudo despenja les botes a Lleida

El mític jugador del RCD Espanyol i actual representant institucional i esportiu, Raúl Tamudo, tornarà a vestir-se de curt. I ho farà per defensar la samarreta del Lleida Esportiu, club en el qual ja va militar la temporada 1998-1999

Tamudo-Josemi,
Una parella històrica al Lleida/ FOTO: DANI BADÍA

Ningú millor que el millor golejador català de la història per trobar el camí de portar al Lleida Esportiu on ha d’estar. Raúl Tamudo, el mític jugador del RCD Espanyol i actual representant institucional i esportiu, torna als terrenys de joc com a reforç de luxe per al conjunt de Gerard Albadalejo.

En principi, ho farà fins a final de l’actual temporada encara que tampoc es descarta que pugui seguir vinculat a l’equip ilerdenc una campanya més.

Retirat dels terrenys de joc des d’un llunyà 2015, el colomenc que va desenvolupar bona part de la seva trajectòria en les files blanc-i-blaus també va passar per la disciplina d’Alabès (1997-1998), Lleida (1998-99, amb 18 partits disputats i 6 gols anotats), Reial Societat (2010-11), Rayo Vallecano (2011-12 i 2012-13), Pachuca (2012) i, finalment, en el CE Sabadell (2013-15). Ara, dos anys després tornarà a vestir-se de curt. Qui no recorda en el Camp d’Esports aquella mítica parella Tamudo-Josemi!!!

Tamudo, si arriba el transfer aquesta setmana, cosa difícil donat les dates en les quals estem, podria estrenar-se el proper dia 3 de Gener (Copa del Rei, At Madrid) com a gran regal de Reis per a una afició que necessita gols i triomfs

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies