La Sub 18 i la sub 16, a donar el primer pas

Les dues seleccions han realitzat aquest dimecres l’entrenament previ a la primera fase del Campionat d’Espanya al Sagnier, on jugaran dijous i divendres davant Castella i Lleó i Aragó

EDUARDO BERZOSA/FCF

Arriba l’hora per a les seleccions sub 18 i sub 16 al Prat/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Les Seleccions Catalanes sub 18 i sub 16 masculines estan a punt per encetar la primera fase del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc aquest dijous 28 i divendres 29 de desembre al Municipal Sagnier, del Prat de Llobregat. Els dos equips han dut a terme aquest matí, en el mateix escenari, l’entrenament previ a l’inici de la competició, en què s’enfrontaran a Castella i Lleó i Aragó.

A les ordres del seleccionador sub 18, Juan Camilo Vázquez, i del seleccionador sub 16, Jaume Joan Rius, els conjunts han ultimat la preparació de cara al debut, amb una darrera sessió on han treballat exercicis de posicionament tàctic i d’estratègia, que han completat els mecanismes assajats en els amistosos disputats i en la concentració de la setmana passada.

El calendari complet de partits en ambdues categories serà el següent:

  • Dijous 28 de desembre:

10:00h Andalusia – Aragó sub 16

12:00h Catalunya – Castella i Lleó sub 16

16:00h Andalusia – Aragó sub 18

18:00h Catalunya – Castella i Lleó sub 18

  • Divendres 29 de desembre:

10:00h Castella i Lleó – Andalusia sub 16

12:00h Aragó – Catalunya sub 16

16:00h Castella i Lleó – Andalusia sub 18

18:00h Aragó – Catalunya sub 18

Camilo Vázquez (s18) i Jaume Joan Rius (s16), selecciionadors catalans/ FOTO: EDIUARDO BERZOSA

DECLARACIONS

JAUME JOAN RIUS , SELECCIONADOR SUB 16

Castella i Lleó i Aragó tenen perfils diferents. Mentre els primers compten amb bones individualitats (sobretot jugadors d’una Cultural Leonesa que treballa molt bé el seu futbol formatiu i els del Valladolid), els segons, a més de bones individualitats, destaquen per ser més un grup/equipo que una selecció. Entrenen tots els dimecres i això els dóna un plus pel que fa a joc col·lectiu i de grup”

Afrontem la primera fase amb una base de cinc jugadors que ja utilitzem l’any anterior com sub 15 i tenen l’experiència d’aquesta competició en la qual van sumar per arribar a la fase final de l’any passat, alguna cosa gens fàcil. Aquesta experiència i coneixement ens ha de servir per afrontar el primer partit davant Castella i Lleó.

JUAN CAMILO VÁZQUEZ, SELECCIONADOR SUB 18

Ens ha tocat una primera fase complexa davant rivals com Castella i Lleó, una selecció que sempre competeix a bon nivell, i Aragó, campiona de l’any anterior amb un estil de joc molt definit i treballat.

Els nostres nois arriben amb la màxima il·lusió i amb moltes ganes de fer gaudir a l’afició

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies