Bones festes i immillorable 2018

Cap de setmana especial i dies per a l’alegria i la reflexió. Dates marcades en vermell en les quals la família s’anteposa a qualsevol altra situació. No n’hi ha millor esport que viure amb tota la seva intensitat aquests dies meravellosos. Bones festes i immillorable 2018

Benvingut 2018! /FOTO: ELENA GARCIA

Feliç Nadal i Bones festes a tots! Aquest és el desig unànime de tots els qui conformem Futbolcatalunya.com. Dies especials meravellosos en els quals el primer record va per tots aquells que ens han deixat al llarg d’aquest 2017 i que seran sempre part de les nostres vides en el futbol català. Vagi aquest primer aplaudiment per tots ells pels qui demanem des d’aquí un etern i afectuós record.

A partir d’aquí tanquem els ulls i imaginem un futur sempre esportiu en els quals la pilota sempre serveixi per unir. Amb aquest desig obrim els braços a aquest 2018 ple d’incògnites, com tots els anys, però en el qual cal confiar, ja que no hi ha una altra sortida. Pau i Felicitat per a la gran família del futbol català des d’aquesta modesta web que intenta, i seguirà intentant, informar, entretenir i divertir. Una gran abraçada!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies