Riutort vol portar a l’Europa al top

Excepcional treball el realitzat per Gonzalo Riutort en la seva primera temporada en la banqueta del  juvenil de l’Europa. Ja ho va demostrar en el seu pas per Cornellà

EDUARDO BERZOSA

Gonzalo Riutort, tècnic del Europa / FOTO: FRAN CAPELL

Gonzalo Riutort va pel camí d’aconseguir en l’Europa els èxits passats aconseguits en el Cornellà. De fet, la temporada passada va sortir del segon juvenil verd amb 71 punts, una autèntica barbaritat; aquest curs, ja en el Nou Sardenya, els escapolats estan en una privilegiada segona plaça, a només dues del Barcelona i amb dos més que l’Espanyol.

“Competim molt bé. Encara que hem partit amb 16 jugadors nous aquest any, s’han cohesionat molt bé i han format un bloc compacte. Amb treball i humiltat estan on estan, doncs el seu principal valor és el grup”, afirma Gonzalo Riutort, amb un total de 10 triomfs, 2 empats i 4 derrotes en les 16 jornades de competició en la Lliga Nacional Juvenil.

Sabent que “el gran favorit és el Barcelona”, la veritat és que els graciencs i l’Espanyol “li estan competint de tu a tu aprofitant una generació que ja li estava donant bons resultats en cursos anteriors”.

Un altre dels equips que han fet un pas endavant és “el Girona. Té jugadors de gran nivell i dirigits per un bon entrenador que ja coneix la categoria”. D’altra banda, el Reus “malgrat ser un recentment ascendit, ha confeccionat una bona plantilla amb diversos jugadors desequilibrants”.

L’Europa és el segon de la LNJ/ FOTO: FRAN CAPEL

En aquest repàs, Gonzalo inclou a un Mollet “molt ordenat i molt bé treballat que està rendint d’allò més bé en aquesta categoria; aquí també apareixen els filials de Cornellà i Damm als qui se’ls pressuposa estar aquí a la zona alta pel nivell de les seves plantilles”

L’historial complet

Gonzalo Riutort va realitzar tasques de ‘scouting’ del Cornellà per al primer equip de Jordi Roger en dues temporades -la de l’ascens a Segona B i la que va coincidir amb l’històric partit de Copa del Rei davant el Reial Madrid-, té en el seu historial haver estat campió amb els Cadets B (2009-10) i els ascensos a Preferent (del Cadet) i a Divisió d’Honor (Europa), els subcampionats de Catalunya (Cornellà 2015/16) i de Lliga (2016-17) i ara no descarta, en absolut, retornar a l’Europa a la Divisió d’Honor. El repte és majúscul.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies