Pastells, regal de Nadal per a Toni Seligrat

Sis mesos després ha arribat la millor notícia que podria haver rebut el CE Sabadell per acomiadar aquest 2017: el retorn de Sergi Pastells. De fet, el brau lateral dret arlequinat ja té l’alta mèdica

Sergi Pastells ja ha tornat/ FOTO: CE SABADELL

Toni Seligrat ja té un motiu més per somriure. Sis mesos després torna a tenir en el seu equip al brau lateral dret Sergi Pastells, lesionat de gravetat un llunyà 9 de juny al trencar-se el lligament creuat anterior del genoll esquerre.

La temporada 2016-2017 aconseguia la seva penúltima jornada quan el futbolista barceloní va caure lesionat en el Sagnier en el qual va resultar un partit clau per al futur del conjunt arlequinat.

Ara, superada aquesta duríssima fase de mig any de baixa, Pastells torna a comptar amb l’alta mèdica i ja treballa amb la resta del grup. Toni Seligrat ja té el seu primer ‘reforç’ d’hivern, una alegria per a tots. Per cert, el defensa local va renovar amb el CE Sabadell el passat octubre fins al 2019, un detall que també honra al club que dirigeix Esteve Calzada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies