En marxa el Footvia International Tournament

Una àmplia carrera com a futbolista i ja important a nivell tècnic, malgrat la seva joventut, il·lustren el present de Christian Algar, un dels fundadors de la Footvia International Tournament

EDUARDO BERZOSA

Christian Algar, a la banqueta de la FE Grama/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Amb el clar objectiu “d’oferir un servei integral per a associacions esportives, federacions, col·legis i esportistes que tenen la necessitat de desenvolupar diferents projectes en qualsevol àmbit esportiu”, va néixer Footvia International Tournament.

Aquest grup de professionals es van unir amb la finalitat de cobrir una àmplia parcel·la al món del futbol formatiu i la feliç resposta per part de clubs i futbolistes és el millor resum. Encara que queda molt temps per a la propera edició del 2018 (del 28 de Juny a l’1 de Juliol), l’organització ja té tota la informació disponible per oferir els millors serveis.

Al capdavant de l’organització es manté el seu fundador Christian Algar Rodríguez, un jove veterà del nostre futbol català. Adrianense, Agrupació Penyes FC Barcelona, FC Barcelona (Infantil i Cadet), Gramenet, Premià, Alzamora i Pastrana van ser els seus clubs referents com a jugador.

Al capdavant del juvenil de Preferent de la Grama/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

En la seva carrera com a entrenador ningú pot oblidar els seus deu anys en el Badalona on va passar per totes les categories (des de Benjamí al Juvenil), amb dues Lligues i tres ascensos i els quatre anys que va lliurar al club escapolat com a coordinador de futbol-11. També va passar per la banqueta del Mercantil. En l’actualitat dirigeix el juvenil de la FE Grama des d’on no descarta arribar a categoria nacional.

Aquest doble repte del fundador de Footvia Sports Barcelona situa a Christian Algar com un dels grans gestors del futbol formatiu a Catalunya.

Un torneig de referència al futbol català/ FOTO: FOOTVIA

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies