Segovia, les mans que han construït el mur de Tercera

Sant Andreu, Pobla de Mafumet i Santboià són els equips menys golejats del grup 5. Segovia (0,65 gols encaixats per partit), Sillero (0,69) i Rafa Leva (0,73) es disputen un ‘Zamora’ que anirà molt car

JORDI MESTRES @jordimestres7

Segovia és un dels millors porters de Tercera // FOTO: Jordi Mestres

No està sent una temporada de grans golejadors a Tercera Divisió. David Jiménez (Europa), Sergi Arranz (Horta), Javier Puado (Espanyol B), Raúl Torres (Terrassa), Marc Medina (Palamós), Sergi Moreno (Ascó) i Xavi Ferrón (Figueres) estan empatats pel pitxitxi. Tots set han marcat 7 gols. Una bona xifra, però poc espectacular si tenim en compte que ja s’han jugat 17 jornades. Així doncs, el protagonisme recau en els porters. La lluita pel Zamora està molt ajustada i els percentatges de gols encaixats són, senzillament, espectaculars. En aquest sentit és José Manuel Segovia, porter del Sant Andreu, el gran protagonista. Ningú ha mantingut més porteries a zero ni millor percentatge que el mur quadribarrat.

De fet, l’última victòria a L’Hospitalet va ser el primer partit que el Sant Andreu sumava els 3 punts sense mantenir la porteria a zero. La resta, juntament, amb quatre empats a zero eleven la xifra de partits sense encaixar a 11 dels 17. Gairebé un 64% de les jornades disputades José Manuel Segovia no ha hagut de recollir la pilota del fons de la seva xarxa.

La dada, inversemblant, ha obert les portes al Sant Andreu, equip menys golejat de la lliga juntament amb Pobla de Mafumet i Santboià. Tots tres han encaixat 11 gols en 17 jornades i senzillament el qui més n’ha convertit (el Sant Andreu) és qui més amunt s’enfila. Amb 25 gols marcats, l’equip de Mikel Azparren és el cinquè màxim realitzador del campionat i, com dèiem, el menys golejat.

La fortalesa defensiva, juntament amb un porter de garanties són la clau. I és que Segovia és a dia d’avui el millor a la seva línia de tota la categoria. Té un percentatge de gols encaixats (0,65) que supera el de grans companys de demarcació com Sillero (0,69) o Rafa Leva (0,73). En uns mesos pot arribar el doble regal del ‘Zamora’ i qui sap si el play-off pel porter quadribarrat. El que és segur és que el millor regal per a Segovia serà el seu fill Aday que naixerà en els propers dies.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies