L’interminable malastrugança de Yeray Sabariego

El futbolista de l’Olot es trenca els lligament creuat anterior del genoll dret i estarà entre 6 i 8 mesos de baixa. La lesió es va produir en el partit que reapareixia després de 3 mesos per un important problema muscular

JORDI MESTRES @jordimestres7

Yeray no jugarà més aquesta temporada // FOTO: Andrea Bolcató (Web UE Olot)

L’Olot-Mallorca va deixar bones notícies per la parròquia garrotxina, però a un preu molt alt. L’equip de Raúl Garrido – invicte des de la seva arribada, amb dos empats – deixava a zero el líder i sumava un punt que tenia regust de victòria. Tot i això, les cares van acabar sent llargues. De tristor després de veure com Yeray Sabariego tornava a viure la cara més cruel del futbol. El dia que reapareixia, tornava a lesionar-se de gravetat. Un cop superat l’important lesió muscular, el migcampista patia una d’articulacions. La pitjor que es pot tenir en el món del futbol, com és la del lligament creuat anterior. Entre un i altre problema físic, Yeray estarà pràcticament un any sense fer el que més li agrada: jugar a futbol. Des de FutbolCatalunya volem transmetre tota la força al migcampista i també a l’UE Olot.

Les desgràcies mai venen soles i en el mateix partit un rival també va patir la mateixa lesió. Ferran Giner, futbolista del Mallorca, es trencava parcialment el lligament creuat anterior i en aquest cas el període de baixa està previst entre 4 i 6 mesos. Es perdrà el que resta de temporada, com Yeray Sabariego. La matinal de diumenge va ser negra a la Garrotxa.

Sabariego va publicar una nota al seu compte oficial de Twitter afirmant que “si alguna cosa m’ha caracteritzat al futbol és el sacrifici i la constància, que em sobrarà per superar aquests llargs mesos de recuperació i tornar a competir al màxim nivell”. Tots confiem en que així sigui, Yeray.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies