Un gest per no oblidar mai

Un aplegapilotes ha estat el gran protagonista del cap de setmana del futbol. Encara que es parli de Mestalla, del VAR i de les errades arbitrals, l’actuació de l’infantil Moisès Aguilar, al socórrer un futbolista, mereix tots els aplaudiments

Moisès Aguilar Alcalde, exemplar/ FOTO: A.ALCAIDE PÉREZ

Partit de Divisió d’Honor a Andalusia entre La Palma i UD Viso. En rebre una forta ‘pilotada’ un jugador visitant i quedar estès en el terreny de joc, l’afectat, a qui se li va notar mancat de respiració, demana ajuda a un aplegapilotes ja que el joc no es va aturar.

I el xaval no va dubtar, sinó que va entrar immediatament mentre arribava el doctor al lloc on estava estès el jugador.

El protagonista, que es diu Moisès Aguilar Alcalde, es va posar sota l’afectat per facilitar-li la respiració ja que així ho havia vist fer en altres situacions. No cal dir que l’ovació del partit va ser per aquest efectiu ‘col·laborador’ a qui més d’un hauria d’imitar pels seus valors i la seva decisió.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies