Tremenda igualtat en la Copa Catalunya Absoluta

L’excepció es diu Badalona, però en la resta dels cinc partits d’aquesta primera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta tot s’ha decidit per la mínima (Figueres, Terrassa i la Verneda) o per penals (Nou Sardenya i Feliu i Codina)

Gol i eliminatòria pel Sabadell gràcies a Kilian/ FOTO: UE FIGUERES

Sabadell, Badalona, Llagostera, Terrassa, Europa i Horta ja estan en la segona eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta. Amb la calor com a gran protagonista d’aquesta estrena de competició, la igualtat també ha estat la tònica dominant en aquesta primera jornada de dissabte menys en el Municipal de Granollers on ha passat un Badalona amb poders. Això sí, als de Manolo González els va tocar barallar fins al final per decidir la seva classificació. Es va avançar Lacruz i va definir Adrián Rivas en dos minuts propers al final.

Aquest marcador de Granollers va ser l’excepció de la nit mancant aquest diumenge, ja que la resta es van decidir per la mínima o des del punt fatídic. Es va estrenar el golejador Sergi Arranz per l’Horta (37′) encara que va igualar el gran Ramon Rovira (67′) perquè l’afició pogués gaudir d’aquests llançaments. El mateix va passar en el Nou Sardenya encara que en el temps reglamentari no es va marcar un gol. Després va haver-hi sessió de penals amb el tretzè chut a càrrec de Socías que va detenir el gracienc Arnau. D’aquesta manera, els de Joan Esteva donen el primer pas.

A Vilatenim i Olímpic de Terrassa un gol va bastar. Ho van anotar Kilian (16′) i David Toro (3′), respectivament, i tant els de Toni Seligrat com els de Cristian Garcia van rendibilitzar el seu encert. En La Verneda es va haver d’esperar fins al minut 80 perquè el Llagostera d’Oscar Alvarez pogués amb els d’Alberto Fernández, ara en Primera Catalana. Aquest diumenge es completarà aquesta primera eliminatòria amb vuit partits més per a una segona en la qual estarà exempta la UE Llagostera.

Gran gol d’en Ramon Rovira al Feliu i Codina/ FOTO: UE VILASSAR

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies