Morales aspira a ser millor porter del grup 3 el 2016

El guardià del Badalona lidera l’enquesta del web hablemosdebronce.com sobre el millor porter de l’any. ‘Porterito13’, amb 14 gols encaixats en 19 partits, té un espectacular 0’74 de mitjana per matx

JORDI MESTRES @jordimestres7
Morales és el segon porter menys golejat del grup 3 // FOTO: @senydhor

Morales és el segon porter menys golejat del grup 3 // FOTO: @senydhor

El futbol no té edat. Res s’esgota quan hi ha il·lusió i José Miguel Morales n’és el millor exemple. A una setmana de complir els 40, aquest mite del nostre futbol rendeix com quan en tenia 20. Si el Badalona és el menys golejat del grup 3 és, en part, pel seu bon rendiment sota pals. Li sobra l’experiència i no li falta de res. És per això que el badaloní aspira al premi de millor porter del 2016 del web hablemosdebronce.com. A hores d’ara, Morales lidera la classificació amb 760 vots, que suposen el 45% dels suports. El segueix de ben a prop el català de l’Alcoyano Marc Martínez (756 i 44%), mentre que grans porters com Guille Vallejo (4%), Iván Crespo (4%) o Marcos Pérez (3%) queden ben lluny.

Guanyar aquesta enquesta, que ja acumula més de 1.700 vots, seria el millor regal de Nadal per a Morales. Un dels porters clàssics del futbol català i de la Segona B en particular. Acumula més de 500 partits a la categoria de bronze. Concretament, 540 en lliga regular amb 557 gols encaixats. Una xifra gens dolenta per a un guardià fidel als colors. Primer a Terrassa (8 temporades), després a Sant Andreu (7 temporades) i ara que compleix el seu segon any a Badalona. Fins a 4 internacionalitats amb la selecció catalana. Morales, com veuen, no ha dit la seva última paraula.

hablemos-de-bronce

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies