Festa grossa i decepcions dels catalans al play-off

Festa grossa a la família de l’AE Prat. Retorn a Segona Divisió B després d’eliminar en la promoció de campions, després de tombar a l’Osasuna B per un resultat final de 3-2 a l’eliminatòria

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
El Gavà jugarà la 2a eliminatòria/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

El Gavà jugarà la 2a eliminatòria/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

Els pota blava han tornat a fer història i en la promoció de campions a Segona Divisió B no ha deixat l’oportunitat d’assolir l’ascens de manera directe. Ho feia superant a l’Osasuna, encara que el partit de tornada perdia per 1-0 (gol de Miguel Díaz a la segona part). Els catalans, feien valer el 3-1 de l’anada, per celebrar a Navarra l’ascens a la divisió de bronze del futbol estatal. D’aquesta manera, dues temporades més tard tornarà a Segona B.

GAVÀ, VIU; VILAFRANCA I EUROPA, ELIMINATS


L’alegria va per ciutats. A Gavà, l’alegria era inqüestionable, ja que el CF Gavà accedeix a la segona eliminatòria d’ascens, després d’eliminar al Marino de Luanco. Amb l’empat a 1 al marcador tret del camp del Luanco, els catalans.

El rival del CF Gavà s’avançava amb un gol de Pablo Hernández al minut 7 de partit, però Cazorla, des del punt de penal (27′). A la segona part, Raillo (51′) capgirava el marcador, però l’emoció tornava dos minuts més tard, quan Dani López (53′) signava l’empat a dos, que deixava fora al Gavà. Un gol de Plà, al minut 81, feia esclatar d’alegria a La Bòbila, amb el que seria el definitiu 3-2 al marcador.

Ara, el Gavà esperarà nou rival en el sorteig que tindrà lloc aquest dilluns a la seu de la Federació Espanyola de Futbol.

El CE Europa, en un partit tens, davant del San Fernando (2-3), acaba caient eliminat, tot i avançar-se al marcador ben d’hora. El gol de Cano, en un xut creuat, feia l’1-0 (6′). L’alegria dels del barri de Gràcia ha durat poc, ja que a la sortida d’un córner, Bazan, feia l’empat a 1 al marcador (8′).

A la segona part, un error puntual de la defensa gracienca, els costava l’1-2, i posava molt complicat el passe de l’Europa, però un gol un gran gol de Montoro, posava l’empat al marcador, i un altre gol els posava a la següent fase. Semblava que el gol podria arribar, però el San Fernando sentenciava amb el 2-3 definitiu.

L’altra cara negativa del play-off d’ascens pels catalans és el Vilafranca del Penedès, que, juntament amb l’Europa, queda eliminat de la lluita per l’ascens a Segona Divisió B. Amb l’empat a zero del partit d’anada, veia com el filial del Màlaga, acabava guanyant 2-0 i deixant sense opcions al Vilafranca.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies