Prat i Vilafranca se la juguen a Pamplona i Màlaga

Prat i Vilafranca jugaran amb horari matinal a El Tajonar i a La Rosaleda, respectivament. Els potablava poden pujar directament a 2aB mentre els vilafranquins sortiran per continuar a la baralla

El Vilafranca juga a Màlaga/ FOTO: SANTI TRIGUERO

El Vilafranca juga a Màlaga/ FOTO: SANTI TRIGUERO

A les 12 del migdia, horari conegut per al Prat, però no per al Vilafranca; tot i això és l’hora marcada perquè els uns i els altres aconsegueixin els seus objectius. Els de Pedro Dólera, amb 3-1 en l’anada, sortiran “molt intensos des de l’inici perquè ells no se sentin còmodes jugant a l’atac. No contemplem que ens serveixi l’empat o la derrota per la mínima, així que sortirem a guanyar i a fer allò que hem fet durant tota la temporada”. Només Rafa Murillo està lesionat.

Per part del filial vermell, el seu tècnic José Manuel Mateo vol “afrontar el partit amb seguretat des de l’inici i com l’equip com un bloc. El partit pot canviar el qualsevol moment i els nostres jugadors sortiran amb atreviment”

Dirigirà el partit Hermosilla Alañá del col·legi de la Rioja.

A la mateixa hora, però molt més lluny i en un escenari de Primera (La Rosaleda), el Vilafranca d’Iván Moreno sortirà per l’heroïcitat d’aconseguir la passada després del 0-0 de l’anada, ‘Tocats’ amb la defunció del pare de Gerard Boira, l’expedició d’Ivan Moreno, que segueix amb Fermín de baixa, saben que la tasca serà molt complicada enfront del At Malagueño, encara que no hi ha gens impossible.

Els de Pedro Dólera, a El Tajonar/ FOTO: PACO CARRASCO-AE PRAT

Els de Pedro Dólera, a El Tajonar/ FOTO: PACO CARRASCO-AE PRAT

L’àrbitre de Castella-la Manxa Cuesta García Muñoz xiularà a La Rosaleda

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies