Vicente Del Bosque participa en el torneig de Futbol Inclusiu

Uns 80 nois i noies alevíns van compartir aquest diumenge equip amb joves amb diferents discapacitats: sordesa, ceguesa, mobilitat reduïda a la primera experiència ‘Inclusive Football’ a Santa Coloma

PREMSA FCF
Del Bosque amb el futbol inclusiu/ FOTO: FCF

Del Bosque amb el futbol inclusiu/ FOTO: FCF

Aquest diumenge 25 d’abril s’han disputat a  Santa Coloma de Gramenet tres partits amb els equips alevins de Barça, Espanyol, Vilassar de Mar, Pineda de Mar, Fundació Esportiva Grama i Nàstic de Manresa. Cadascun ha participat amb vuit jugadors (de 10 a 12 anys), quatre d’ells amb necessitats especials. Invitat especial ha estat el seleccionador español, Vicente del Bosque ,i el seu fill Álvaro. Es tracta d’una iniciativa de la Fundació Itinerarium, i s’ha celebrat a l’estadi de la Fundació Esportiva Grama.

La Fundació de la FCF ha col·laborat en aquest torneig aportant pilotes i l’arbitratge. El vicepresident de la FCF Pere Guardiola ha estat present en els partits de futbol inclusiu que s’han disputat a Santa Coloma de Gramenet

Uns 80 nois i noies de categoria aleví, de 10 a 12 anys, han compartit equip amb joves amb diferents discapacitats: sordesa, ceguesa, mobilitat reduïda, dificultats intel·lectuals… Un dels jugadors que ha participat ha estat Álvaro, el fill del seleccionador espanyol Vicente del Bosque, amb síndrome de Down.

 

“Tots els xavals han de gaudir dels beneficis de l’esport i dels seus valors, tinguin les capacitats que tinguin. Així tindrem una societat millor”, ha valorat Del Bosque. I també s’ha animat a jugar Anna Vives, la noia amb síndrome de Down que va dissenyar la tipografia de les samarretes del Gamper.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies