Nou Barris torna a viure una tarda de somni

Els tres primers classificats empaten, mentre que Gavà es torna a situar en zona play-off a costa del Sabadell B, que en surt. D’altra banda, el derbi barceloní entre Sant Andreu i Europa acaba amb taules (1-1)

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
La Monta' juga amb 12/ FOTO: EL TRAVESSER

La Monta’ juga amb 12/ FOTO: EL TRAVESSER

Nou Barris va tornar a viure un d’aquells partits que es recordaran durant temps. No van poder guanyar al líder, però en vuit minuts van igualar un 0-3 en contra. La comunió jugadors-afició es va fer palesa un cop més al final del partit amb una imatge que ho reflexa tot. El líder, l’AE Prat, marxava al descans 0-3 al marcador gràcies al doblet de Elhadji (9′ i 24′) i el de Del Moral (38′).

A la segona part, la Montañesa va treure l’orgull i en només vuit minuts va aconseguir empatar el marcador. Doblet de Velillas, el segon de penal, i el gol de Garcia deixaven el 3-3 final.

Empat entre Vilafranca i Santfeliuenc en un partit vibrant. Als inicis de la segona, el Vilafranca enviava un remat al pal. De fet, els d’Ivan Moreno van estar buscant el gol, i al final el trobarien al minut 72 però l’alegria durava poc, ja que el Santfeliuenc, empatava gràcies a Toro. Triguero, podria haver donat al minut 81 el gol de la victòria pels del Penedès però el remat sortia llepant el pal dret. Amb l’empat, el Vilafranca segueix segon, empatat amb Montañesa, i el Santfeliuenc segueix allunyant-se del descens.

El Gavà entra al play-off d’ascens després de golejar al Palamós en una bona primera part dels de Pons. Un gol en pròpia de Matamala obria la llauna pels blaugrana que ràpidament (14′) situaven el 2-0. Abans de la mitja hora, els locals signaven el 3-0, obra de Cazorla. El Palamós segueix sense sortir de la zona baixa.

El Sabadell B torna a perdre, ara a casa davant del Peralada, equip que està lluitant per salvar la categoria. El Sabadell B, que encadena sis jornades sense guanyar, surt del play-off d’ascens. Mas amb un doblet (11′ i 13′) donava un avantatge ja insalvable, i a la mitja hora, Duran augmentava el marcador. Al darrer minut del partit, el Sabadell B deixava l’1-3 final. El Peralada suma la quarta victòria seguida.

Al Narcís Sala, empat en el derbi entre UE Sant Andreu i Europa. Amb un ambient ideal en un derbi, amb tifo inclòs dels Desperdicis, l’Europa aconseguia obrir el marcador a la mitja hora de joc, amb el gol de Poves. Semblava que la victòria marxaria al camp de l’Europa, i més quan el Sant Andreu es quedava amb 10 homes però un gol de Gissi al descompte de penal, deixava l’empat definitiu.

 

Empat sense gols entre els dos darrers classificats. Ni Morell ni Masnou li serveix de res l’empat, i més quan la jornada els afavoria d’haver guanyat. L’equip d’Angoy li han anul·lat dos gols a la primera part, el primer molt protestat.

El Júpiter, després de dues setmanes sense poder guanyar, recuperava el somriure al camp de la UE Figueres, guanyant 1 a 2. Els locals s’avançaven al marcador amb el gol de Vilanova (18′) però Solano (41′) i Dabra (49′) capgiraven el marcador per situar-se setè a la classificació.

La UE Rubí segueix en zona de descens. Derrota a casa davant del Manlleu (1-3), un equip que aconseguia trencar amb quatre derrotes consecutives. Els d’Alberto Fernández, deixaven sentenciat el partit a la primera part. Gols d’Uroz (2) i Conde per deixar al descans el 0-3, però López, a falta d’un quart d’hora, deixava l’1-3 final.

El Cerdanyola del Vallès suma la tercera setmana seguida guanyant després de superar a les Fontetes al Terrassa, conjunt que dels darrers 9 partits només ha sumat dos punts. El Cerdanyola s’avançava gràcies a Oriol Molins (36′) i Fernández, als inicis de la segona part, situava el 2-0 al marcador. Cinc minuts més tard, Xavi Boniquet deixava el 2-1 final al marcador.

Victòria necessària de l’Ascó que guanyava per la mínima al Granollers per deixar el descens a set punts de distància, davant d’un Granollers que segueix baixant posicions, i encadena tres derrotes consecutives. Al 72′, Virgili donava els 3 punts pels de Deltebre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies