El Vilassar guanya i és més líder

Els de Manel Moya, amb el seu contundent triomf a Lloret (0-4) comencen a agafar velocitat de creuer per mantenir-se líders amb 41 punts. Per la seva banda, el Tona va empatar a casa i és segon a tres punts del líder. Avià, Horta, Manresa, La Jonquera i Sants, empatats a 37 punts

VÍCTOR LLUCIA @lluci_22
La UE Villasar suma un punt més que el Tona / FOTO: UE VILASSAR

La UE Villasar suma un punt més que el Tona / FOTO: UE VILASSAR

El Vilassar de Mar visitava el Lloret en el partit que obria la jornada 22 del Grup 1 de Primera Catalana. Els de Manel Moya sabien que no podien fallar i van sortir, des del primer minut, a pels tres punts. Els del Maresme van tirar d’eficàcia i al descans ja guanyaven per dos gols de diferència, obres de Soufiane i Marc Masip. Al tram final del partit, el mateix Marc Masip i Àlex Pompido van arrodonir el resultat. Per tant, el Vilassar ja duu dues victòries consecutives i és el primer classificat, mentre que el Lloret, que va perdre a casa després de 70 dies sense fer-ho, resta a la zona mitjana de la taula.

EL TONA EMPATA PERÒ ÉS SEGON

Tot i la seva irregularitat, la classificació no enganya. El Tona, tot i empatar a casa davant el Girona B, ha aprofitat que els seus rivals directes no han aconseguir guanyar per col·locar-se en la zona de privilegi de la taula. El filial gironí es va avançar al 84’ amb un gol de Joan Corominas, però la resposta dels tonencs va ser immediata, i un minut més tard, Frederic va establir les taules al marcador, que deixen al Tona segon a tres punts del líder. Per la seva banda, el Girona B, que només ha guanyat dos partits dels últims nou, es manté a la zona perillosa de la taula amb 24 punts.

L’AVIÀ, TRES VICTÒRIES SEGUIDES A CASA

El conjunt que entrena Oliver Ballabriga s’ha col·locat tercer a la classificació, empatat amb quatre equips més, després de superar al Molletense per 3-1. L’Avià es va avançar amb un gol de penal de Joan Nogueras, però els del Vallès van empatar amb un gol també des dels onze metres. Després del descans, Pablo Mitjans i Max Morell van donar la victòria als del Berguedà. El Molletense, amb aquesta nova derrota, es queda últim amb 10 punts.

DERROTES DEL SANTS, L’HORTA I EL MANRESA

Després d’una ratxa triomfal de set victòries consecutives, fita que no aconseguia des de la temporada 2000/01, el Sants va perdre per 2-0 al Municipal del Guinardó davant el Martinenc. El derbi matinal del diumenge es va vestir de vermell. Ben aviat, Sergi Arranz va avançar als locals, i Xavi Pérez va sentenciar el matx a la segona meitat. Els d’Agustín Vacas duien quatre partits sense guanyar, i amb aquests tres punts es situen novens amb 34 punts. Per la seva banda, el Sants deixa escapar la segona plaça i es queda a quatre punts del líder.

L’Horta va caure per la mínima al camp del penúltim classificat, l’Abadessenc, en una de les sorpreses de la jornada. Els del Ripollès es van avançar al primer minut amb un gol afortunat d’Aleix Trulls després del llançament d’una falta. Tot i que els de Xavi Molist ho van intentar fins al final, la pilota no va voler entrar, i els hortencs es queden tercers amb 37 punts, tot i haver guanyat només un dels últims cinc partits. L’Abadessenc suma la seva cinquena victòria de la temporada, totes a casa, però continua penúltim de Primera Catalana.

El Manresa, també amb 37 punts, es va deixar els tres punts al Principat davant l’Andorra, que durant tota la temporada s’està mostrant molt sòlid a la Borda Mateu. Un gol del màxim golejador de l’equip, Arturo, va donar la victòria als tricolors per assentar-se en la zona mitjana de la taula amb 33 punts.

SENSE GOLS A SANTA COLOMA I MATARÓ

El Farners i La Jonquera van empatar a zero, un resultat que no val a cap dels dos equips, ja que als empordanesos els allunya del liderat, mentre que els de La Selva es mantenen en la zona baixa de la classificació. Al Maresme, en el duel directe entre dos equips de la zona mitjana de la taula, Mataró i Vic tampoc van ser capaços de trencar l’empat inicial.

Per últim, el Mollet va superar L’Escala, que cau a posicions de descens a Segona Catalana, per 1-2. Daniel Illescas va avançar als del Vallès a la primera meitat, i al tram final, L’Escala va empatar amb un gol de Jam. El Mollet, però, va aconseguir el gol de la victòria, obra d’Ivan Serrano, per sumar tres punts de vital importància.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies