Sant Andreu i Europa desitgen el derbi

Xavi Jiménez i Alex Cano esperen amb ganes l’enfrontament de diumenge. Els capitans defineixen el partit com “un clàssic” i esperen que sigui “exemplar” en tots els sentits

JORDI MESTRES @jordimestres7
Xavi Jiménez i Alex Cano, els grans capitans del derbi // FOTO: FutbolCatalunya

Xavi Jiménez i Alex Cano, els grans capitans del derbi // FOTO: FutbolCatalunya

Un derbi no és un partit qualsevol. Més quan no se n’ha disputat cap durant set anys. 2.400 persones van veure el derbi de l’anada al Nou Sardenya i se n’esperen 3.000 al Narcís Sala. Hi ha ganes de reviure de nou aquest partit. Dins i fora del camp. S’encarreguen de confirmar-ho a FutbolCatalunya els capitans. Xavi Jiménez i Alex Cano responen amb el cap, però també amb el cor un test de cinc preguntes. Tot i portar una vida al seu equip, només han jugat un derbi en partit oficial. No hi va haver vencedor i va acabar amb empat a zero. Anhelen superar el proper diumenge a les 18 hores a l’etern rival. Hi ha ganes de derbi.

XAVI JIMÉNEZ: “DIUMENGE ES VEURÀ QUE TENIM LA MILLOR AFICIÓ DE TERCERA”

1- Al seu vestidor el Sant Andreu-Europa es viu com un clàssic de veritat? Per què?

Perquè es un clàssic de veritat, som dos equips històrics amb una forta rivalitat i molts derbis viscuts, quasi sempre lluitant per la zona alta de la classificació i això suma intensitat als encontres.

2- Tothom parla de l’entrada a diumenge. El partit també es juga a la graderia? Què demanaria a les aficions?

Se que l’afició del Sant Andreu esta molt il•lusionada amb el derbi i respondrà segur, tenim la millor afició de Tercera i crec que el diumenge es veurà.

El que està clar es que sense un dels dos equips no existiria el derbi i crec que aquet tipus de partits fan mes grans a les seves aficions. Que gaudeixin al màxim del diumenge de derbi sempre des de l’esportivitat.

3- Signarien un 0-0 com el de la primera volta?

No, de cap manera, nosaltres volem els 3 punts i lluitarem al màxim el 90 minuts per a aconseguir-los.

4- Quin jugador fitxaria del rival? Per què?

Hi ha molts jugadors bons a l’Europa, però jo ara mateix no canvio a cap del meu equip. Hem millorat amb el pas de la temporada i tinc molta confiança en tots.

5- Quina serà la clau per a guanyar el diumenge?

Es difícil de dir, si la sabes tampoc ho diria. Serà un partir molt disputat i segurament qualsevol detall sigui transcendent haurem de donar el millor de nosaltres mateixos per que es decanti del nostre costat.

El derbi també es juga a la graderia // FOTO: Àngel Garreta

El derbi també es juga a la graderia // FOTO: Àngel Garreta

ALEX CANO: “AQUESTS PARTITS SÓN PER DONAR EXEMPLE”

1- Al seu vestidor el Sant Andreu-Europa es viu com un clàssic de veritat? Per què?

Aquest partit és dels que agrada de jugar a qualsevol. És un derbi i tots som conscients que no es tracta d’un partit més. És un partit especial i el vestidor de l’Europa sap de la importància que té.

2- Tothom parla de l’entrada a diumenge. El partit també es juga a la graderia? Què demanaria a les aficions?

Demanem a les aficions que es respectin entre elles i als jugadors rivals. Ha de ser un derbi exemplar en tots els sentits. Aquests dies són per donar exemple als grans i als petits. Ha de ser una festa del futbol català i barceloní.

3- Signarien un 0-0 com el de la primera volta?

No signem l’empat. Nosaltres anirem a per la victòria ja que seria molt important per a nosaltres. Tenim un objectiu i ho hem de donar tot per aconseguir-ho.

4- Quin jugador fitxaria del rival? Per què?

La trajectòria de Xavi Jiménez és digna d’admirar. Jugador clau per a qualsevol equip i amb molta experiència a categoria superior.

5- Quina serà la clau per a guanyar el diumenge?

Serà un partit molt igualat i que segur que es decidirà per petits detalls. Cap dels dos voldrà perdre, així que intentarem seguir amb la ratxa de porteria a 0 i estar encertats en les ocasions que tinguem.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies