Sant Andreu-Europa: David contra David (2)

Sant Andreu-Europa, segona part. Primer va escriure la seva prèvia el lateral local David Payan i ara li toca el torn al també defensa escapolat, David López. Curiós: els dos han jugat en els equips que ara són rivals

'El criminòleg' al Nou Sardenya FOTO. FRAN CAPELL-CEEUROPA

‘El criminòleg’ al Nou Sardenya FOTO. FRAN CAPELL-CEEUROPA

David López és un rodamón del futbol. Als seus 29 anys va aterrar en l’Europa el passat curs amb Pedro Dólera en la banqueta i ara és un dels fixos d’Albert Poch. De fet, ha estat en 19 partits convocats (17 titular) dels 26 de competició. Els 7 restants els hi ha perdut per alguna lesió o amonestació. Torna al Narcís Sala amb un record clar per a una dona. Així ho veu David López:

Guanyarem a la UE Sant Andreu al Narcís sala PER: @LopezzDavidd

I tant que guanyarem, estic 100% segur. Confio plenament en els meus companys i sobretot confio en les ganes que arribem al partit.

Han estat uns mesos molt difícils a l’Europa, es cert que van posar les expectatives molt altes i que, bona part de la primera volta no vam saber satisfer-les. Partit a partit anàvem perdent la confiança tant necessària al futbol i la muntanya cada vegada es feia més costa amunt.

Per sort, la vam saber reconduint a temps, i després d’una dura remuntada ja estem allà amunt lluitant amb els millors. L’ensopegada a Rubí ens obliga a guanyar el Diumenge al Narcís Sala i aquesta es una altra de les raons que ens motiva a anar directament i sense miraments a per la victòria.  Quant estic al vestuari miro al meu voltant i veig els companys que tinc i em sento un privilegiat per poder formar part d’aquesta plantilla.

Crec que arribem en un gran moment, l’ensopegada que vam patir a l’últim desplaçament ens va recordar que guanyar fora no es tan fàcil com últimament estàvem fent i que treure punts com a visitant costa suor i llàgrimes. A més, el Narcís Sala es un senyor estadi, i de ven segur que l’afició local ens apretará. L’ambient al partit de la primera volta, va ser espectacular i espero que aquesta vegada sigui igual. M’agrada jugar com a visitant en partits com aquet, la pressió es major.

Si al partit de casa vam empatar a 0 per aquet partit firmo per el 0-1 i si es marcant el meu primer gol com escapulat, llavors molt millor, jejeje. Aquet any no estic fi davant de porteria i la veritat que trobo a faltar la sensació de poder celebrar un gol propi, però l’important es que últimament estem defensant molt be. En aquets últims partits ens fam molt poques ocasions, ja que ara defensem tot l’equip igual que ataquem tots, som un bloc i anem tots a una.

Potser era un requisit que no estàvem completant, si fas una ullada, els equips d’amunt son blocs ben compactes que treballen al mateix so’. Prat o Montanyesa son un exemple perfecte. Però sincerament tot i anar per sota d’ells, no em canviaria la samarreta. La difícil situació viscuda a l’últim terç del 2015 va provocar que tant el cos tècnic, com tots els companys que convivim ens uníssim molt estic a un dels millors vestuari que he passat durant tota la meva carrera esportiva, i son uns quants, i les mostres d’afecte de l’afició setmana rere setmana no estan pagades.

Des de la meva època al Sporting Mahones de Menorca que no tenia una afició així de compromesa amb l’equip. Han estat amb nosaltres en la pitjor època, i en cap moment he sentit cap mena de crítica, ara m’agrada veure que mica en mica tornem el que ens donaven abans. Espero i desitjo que al Narcís Sala també estiguin amb nosaltres, perquè la veritat que fan molta falta.

A més personalment, tinc moltes ganes de guanyar a aquell estadi. La manera en la que em van acomiadar, abans de començar la pretemporada, sense explicacions i quant quasi tots els equips estaven muntats, no em va agradar gens. No per els aficionats, que no tenen cap culpa. Si no per la gent que van confiar en una senyora que va provocar un descens i va marxar, com ja vaig dir al seu dia.

Així que espero a qualsevol aficionat al futbol català al Narcís sala. Espero que sigui una gran festa de futbol però que ens portem els tres punts cap a casa, els necessitem si o si.

DAVID LÓPEZ
CE EUROPA

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies