Sant Andreu-Europa: David contra David (1)

El gran partit entre Sant Andreu i Europa que es jugarà aquest diumenge en el Narcís Sala val la pena no perdre-se’l. Futbolcatalunya ha volgut que dos dels seus protagonistes (David López i David Payan) ho escrivissin en puny i lletra

David Payan, defensa de la UE Sant Andreu / FOTO: CLUB

David Payan, defensa de la UE Sant Andreu / FOTO: CLUB

El primer a ‘trencar’ el foc amb el seu comentari és David Payan, el defensa de la UE Sant Andreu que compleix la seva segona temporada com quadribarrat. Als seus 25 anys ha sabut guanyar-se la confiança de tècnics com Manolo Márquez i, ara, de Joan Esteva. Dels 26 partits de Lliga ha jugat 17, tots com a titular, i ara vol sumar un nou triomf.

Guanyarem a l’Europa al Narcís Sala!  PER: @D_Payan10

Dir que guanyarem no serà cap afirmació dita a la babalà perquè tenim equip, ganes i sobretot una afició que ens omplirà l’estadi i ens animarà fins al minut 95 de partit.

Només pel fet de portar aquest escut i aquests colors significa que tenim una gran responsabilitat i, el nostre estadi, davant la nostra parròquia és una obligació no només guanyar sinó també fent-ho jugant un futbol atractiu.

Així doncs, parlar d’una victòria del Sant Andreu en el derbi contra l’Europa no és una utopia sinó una realitat. Perquè tot i ser dos equips històrics de la mateixa ciutat i del nostre país, estem parlant d’un equip que porta una dinàmica molt positiva i que té moltes ganes de créixer i fer coses importants i que no vol que se li escapi el tren que serveixi per apropar-se a la zona de privilegi, ja que creiem que és on es mereix estar aquest club.

Ganes, actitud, persistència, humilitat, ambició… són paraules que serveixen per descriure aquest equip i que volem fer-ho visible partit a partit. Per tant, aquest diumenge esperem gaudir d’un gran match de futbol però, sobretot, esperem gaudir d’una gran victòria del nostre equip que amb l’ajuda de la gran afició que tenim amb el cap visible dels Desperdicis faran vibrar l’estadi i el convertiran en un infern on només hi haurà un equip: el Sant Andreu.

Per acabar, agrair per avançat a tots els aficionats que ompliran el Narcís Sala i, en especial, a tots els components del grup Desperdicis que ens acompanyen setmana rere setmana i que recolzen a l’equip d’una forma molt aferrissada i que agraïm de tot cor.

FORÇA SANT ANDREU!!
David Payan

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies