L’estrella de la Copa ha de seguir

La Damm afronta el primer any després de la millor temporada de la seva historia. L’estrena, el dimecres al Feliu i Codina contra el Santfeliuenc

JORDI MESTRES
La Damm va fer història a la Copa // FOTO: Futbolcatalunya

La Damm va fer història a la Copa // FOTO: Futbolcatalunya

La temporada 2014/15 va ser la millor de sempre de la Damm. Una entitat que no té primer equip, que cuida el futbol base i que va fer història. El Rayo Vallecano, que acabaria sent el campió de la Copa, va eliminar els cervesers a quarts de final. No es va poder guanyar, però quedaran en la memòria l’eliminatòria contra el Málaga i la segona posició a la lliga. I és que sí, es va quedar per davant de Barça, Mallorca o Saragossa. L’any I després de la fita no es pot exigir repetir, però tractant-se de la Damm segur que serà una bona temporada.

Al final el futbol et torna el que li dónes, i així va ser. Cert és que el Barça va tenir la pitjor temporada que es recorda, però la Damm es va imposar en un frec a frec vibrant amb el Mallorca. De la mà de Cristóbal Parralo, que segueix a la banqueta, es va protagonitzar la gesta. Igualment, arribar a quarts de Copa quedarà per sempre en el record del #futbolcat.

DE LA COPA A SEGONA B I TERCERA

I també dels seus protagonistes. Gràcies a la bona temporada passada, la Segona B i la Tercera han obert la porta a molts ex Damm. És el cas de Marc Vito (Badalona), Doncel (Lleida Esportiu), Joel (Rubí), Max Marcet i Diego (Sabadell B). Ara, com l’any passat, l’èxit està a les seves mans o, més ben dit, als seus peus.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies