Jàbac i Terrassa i EF Mataró animen la LNJ

Sensacional 7ª Jornada amb triple liderat per a Barcelona, Espanyol i un esplèndid Jàbac i Terrassa. Els egarencs i la EF Mataró, amb el seu triomf davant la Damm, animen aquesta LNJ. 5 victòries locals, 2 empats i 2 triomfs a domicili és el balanç d’aquest cap de set

XAVI RUIZ
L’EF Mataró va donar la gran sorpresa en Horta/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

El Mataró ha estat la gran sorpresa d’aquesta 7a jornada en derrotar a la Damm al seu camp. Un equip molt ben plantat que va deixar l iniciativa als cervesers que disfrutaben de la posesió però que no van renunciar  a sortir a la contra i ja al minut 19 es van avançar al marcador tot i que tres minuts més tard la Damm igualava el marcador. (Veure CLASSIFICACIÓ)

Ja a la segona part en una altre contra del Mataró la va finalitzar Manjanell per deixar el definitiu 1a 2 tot i que la Damm va tenir oportunitats per empatar pero la ben colocada i poblada defensa del Mataró va resoldre sense problemes les comeses.

Vibrant el partit  que van disputar el Nàstic de Tarragona i L’Espanyol; es van avançar els visitants per obra de Padilla, a partir d’aqui van tenir la iniciativa els locals que van empatar per obra de Gómez, això va obrir el partit i van tenir ocasions tots dos per posar se per davant, pero va ser al últim suspir quan Siles va fer el definitiu 2 a 1 al minut 89

Partit més complicat del que reflexa el marcador per al Barça en la seva visita al camp del Bellvitge es va imposar per 0 a 2 tot i que fins als últims minuts no va poder tancar el partit amb el gol Zacarias a les acaballes del partit.

Primera  victoria del Mercantil aquesta temporada a costa d’un Llagostera que compta per derrotes els seus darrers 4 partits, va sortir molt fort el Mercantil i ja a la primera part va tancar el partit amb gols de Gerboles i Boira, segona part en la que no va pasar res destacable.

Per la seva part, el Cornellà no va pasar de l’empat amb el duel contra el Mollet, tot i avançar-se al minut 14 amb el gol d’Ufano que va ser contrarestat per el gol de Torralba al minut 41. At. Segre i Sant Andreu també van firmar un empat a on es va avançar els andreuencs als 14’ i a on la insistencia local va tenir la seva recompensa quan ja acabava el partit amb el gol de Bayona al minut 87.

Els locals van treballar de debò davant la EF Gironès Sàbat/ FOTO: E. BERZOSA

El Badalona va veure tallada la seva bona ratxa en caure davant  el Vilaseca a on la igualtat la ser la tònica predominant  a on el solitari gol de Carlos Adrian van suposar que els 3 punts en joc es quedesin a casa.

Bona victoria del Jàbac per 4 a 2, en un partit que van controlar en tot moment i el qual els visitants van acabar el partit amb 9 jugadors, tot i que van ser capaços de marcar amb inferioritat numèrica

Mateix resultat per al Girona davant del Palamós i mateixa situació a on ja al minut 37’ el Palamós es quedava amb un homes menys, tot i que ja el marcador reflexava un clar 3-0 per els locals amb un doblet de Delgado, poca història a la segona part, només recalcar el definitiu 4-0 i una altre expulsió dels homes de Pitu Batlle que van disputar els últims 15 minuts amb 9 jugadors.