23 gen. 2019

logo

redaccio

Joan Cabanas es jubila com a president del Calldetenes amb un gran premi

18 de desembre de 2013

Feia 35 anys que era el màxim dirigent del club osonenc i abandona el càrrec degut a la mala relació amb l’Ajuntament del poble. El premi que va rebre a la Nit del Futbol Català 2013 va ser el darrer capítol de la llarga història de Joan Cabanas com a president del CF Calldetenes.

Als 66 anys Joan Cabanas segueix tenint la passió d’un xaval. Tot i les ganes que l’han caracteritzat durant els 35 anys que fa que és president, el nostre protagonista s’ha vist obligat a plegar. “Per sort nosaltres ho fem molt bé, però per a l’Ajuntament de Calldetenes això és dolent” lamenta Cabanas. El consistori, segons el propi entrevistat, no vol saber res del futbol i no dóna cap tipus d’ajuda al club d’aquesta localitat d’uns 2500 habitants.

Llegir més »

L’èxode de jugadors catalans 2013 torna a ser un fet

15 de desembre de 2013

Sergio Cirio, Bacari, Cristian, Adri Buetas, Koke i Alberto Molina deixen Catalunya per a jugar la temporada vinent en altres països. Molina marxa al Sant Julià d’Andorra i ens explica la seva experiència.

Austràlia, Bulgària, Portugal o Andorra són els destins d’alguns dels jugadors que enguany militaven a Segona B i Tercera. La delicada situació econòmica, en alguns casos, i l’oportunitat de ser professional en altres són els dos motius d’aquest èxode de catalans lluny de la nostra terra. Noms il·lustres de les darreres temporades ja no hi seran el curs vinent, però està clar que si marxen és perquè a fora estaran millor que no pas aquí.

Llegir més »

Andrés Manzano : “La UE Cornellà no és cap negoci”

14 de desembre de 2013

Porta un mes en el seu nou càrrec de director general de la UE Cornellà. Diu la junta que presideix Alex Talavera que només serà fins al juny alhora que seguirà com a director esportiu d'una entitat que serà tant notícia en els camps de futbol com en els jutjats.

-Un mes des de l'arribada d'Alejandro Talavera a la presidència i estrena càrrec com a director general.

Sí. Per reorganitzar fins a final de juny tal com hem vist que està la situació del club. Volem una persona que estigui ‘full time’ i, com en el meu cas, que tingui molta informació per poder avançar.

Llegir més »

El debutant Olot arrasa en una pretemporada estranya

13 de desembre de 2013

Només el recentment ascendit Olot explica els seus partits per victòries. Si serveix per a alguna cosa la pretemporada, els d’Edu Vílchez ja han ficat la por en el cos dels seus adversaris encara que la Lliga és una altra cosa ben diferent. Els nou equips catalans restants del grup III han collit tot tipus de resultats.

Llegir més »

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com