14 ag. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Un mur per a obrir el xampany

Publicat per: Jordi Mestres Rius 17 d'abril de 2018


El Peralada fa 653 minuts que no encaixa cap gol a la lliga. La fiabilitat defensiva ha portat al filial del Girona a acaronar la permanència a Segona B

JORDI MESTRES @jordimestres7

El Peralada ha batut el rècord d'imbatibilitat d'aquesta temporada a Segona B // FOTO: CF Peralada

Des del gol de Jaime ningú ha estat capaç de perforar la porteria de Peralada. Marc Vito no ha hagut de recollir pilotes del fons de la xarxa de la seva porteria des d’aleshores. Passats 653 minuts, després de gairebé 11 hores de joc i de 2 mesos des d’aquell 25 de febrer tot segueix igual. Bé, gairebé tot més ben dit. I és que el filial del Girona ha passat d’estar enfonsat al pou de la classificació a virtualment salvat. El Peralada ha sumat 16 punts dels últims 27 en joc i amb 43 ja ho té pràcticament fet. La clau, sense cap mena de dubte, el cadenat que ha posat a la seva porteria.

Hércules, Peña Deportiva, Atlètic Balears, Atlético Saguntino, Ontinyent, Llagostera i Alcoyano han estat incapaços de marcar-li un gol al Peralada. Tota una gesta per a un equip que abans d’aquest període havia encaixat 31 gols en 27 partits. En els últims set, cap. Alguna cosa ha canviat a l’Alt Empordà, on el Peralada exhibeix una solidesa més pròpia d’equips veterans que no pas d’un filial.

Quatre hores i mitja sense marcar

L’arribada de Narcís Pelach ‘Chicho’ ha estat tot un analgèsic. 26 punts de 45 possibles amb el nou tècnic han catapultat un equip que té una virtut, però també un problema. I és que si fa gairebé 11 hores que el Peralada no encaixa no és menys cert que acumula quasi cinc sense marcar cap gol. Des de la diana de Santi Bueno a Sagunt ningú més ha ‘mullat’. Veurem si la visita a Cornellà trenca una ratxa, l’altra... o les dues.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com