25 maig 2018

logo

Triguero i Segovia es citen en les urnes

Publicat per: Manuel Segura Martinez 30 de març de 2017


Els dos són referents en el Grup V de Tercera Divisió i noms sempre lligats al futbol amateur de Catalunya. Només un dels dos representarà als seus companys en l'Assemblea de la RFEF

@ManuelSeguraM

Dos mites, cara a cara/ FOTOS: Elisabet Magre (El Punt Avui) y Judit Andreu (UE Sant Andreu)

Dos mites, cara a cara/ FOTOS: Elisabet Magre (El Punt Avui) y Judit Andreu (UE Sant Andreu)

No deixa de ser un tràmit encara que un tràmit molt important de cara a les eleccions a la Federació Espanyola; és a dir, un pols per decidir si Villar o Pérez, Pérez o Villar, manen en el futbol espanyol.

Tancat dimarts passat el vot per correu, ara cal esperar que arribi el proper 27 d'abril perquè els futbolistes de Catalunya amateurs decideixin entre Santi Triguero (Vilafranca) o José Segovia (Sant Andreu) perquè els representi en la votació de Las Rozas.

DESCONEIXEMENT

Una cosa els uneix des del principi: no tenien ni idea que es pogués votar. "És cert, no tenia idea. Em va trucar Luis Gil, em va parlar del fons salarial, de la desaparició de la Copa Federació per una Copa del Rei més integral, de més diners per ingressos televisius, etc.. i em va convèncer", explica el mite Triguero a qui la seva quarantena no li impedirà seguir jugant al que més li agrada.

De tot això i d'una mica més van parlar amb Gil perquè "a mi algun club em deu diners encara i això no pot ser"

A Segovia li va convèncer "Talavera, el president del Cornellà. Em va dir que m'interessaria, que no perdria res, que entraria al món federatiu i en tot el relacionat amb Las Rozas". El meta quadribarrat insisteix que "no tinc res a perdre i així, quan s'acabi el futbol, també puc tenir una altra sortida no? Com vulgui que encara queda molt per aquest adéu, "ara no va malament tenir contactes".

CONTACTES I CAMPANYA

Aquests contactes ja han començat amb jugadors d'altres equips. "Jo no faig campanya", afegeix Triguero, "això ho porten Luis Gil i Xavi Monclús. Pel que fa a clubs crec que estan Terrassa i Sabadell encara que sí que he parlat amb els companys del Vilafranca. Què els hi dic? Que el nostre vot val el mateix que el de Piqué, per exemple".

Segovia reconeix que "ja he parlat amb alguns capitans. Crec que tant Santi com jo portem molts anys en aquest futbol i tothom ens coneix i respon bé. De fet, jo vaig parlar amb algun company i em va dir que ja li havia trucat Triguero. No passa res". No passaria res, però l’hospitalenc surt per guanyar i "per ajudar a la gent, a defensar els nostres drets". Si no guanyés "no passaria res, no s'acabaria el món, però estar en aquesta Assemblea com a representant dels teus companys ha de ser increïble".

El que desitja Triguero per sobre de tot "és que la gent voti. Jo sóc de AFE des de sempre i mai m'havia arribat la notícia que els jugadors amateurs podíem votar el nostre representant, mai. I ara sé on em fico, sé que és un món opac i em pregunto si tot això existia de debò"

LA CURIOSITAT

Per cert, Triguero i Segovia representen, a escala nacional, les candidatures de Villar i Pérez, però els coneixen? Han arribat a parlar per telèfon? "No he parlat amb Pérez, sé que ha vingut dues vegades a Barcelona però no hem pogut quedar ni parlar", destaca Triguerinho qui, per cert, destaca a Subies encara que "tampoc el conec. Crec que té un tarannà que és del meu grat, però no he parlat amb ell mai".

A Segovia tampoc li ha trucat el seu 'cap de cartell': "Ni Villar ni Subies, no, però a Subies el conec del Campionat d'Espanya"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com