17 jul. 2018

logo

Rodri (Pobla): "Volem intentar, des de la competitivitat, quedar el més amunt possible"

Publicat per: Francesc Fabregas/El Travesser 10 de juliol de 2017


Antonio Rodríguez Saravia, Rodri, ja ha trepitjat la gespa del municipal del CF Pobla de Mafumet i s'ha presentat a la plantilla -a mig construir- de la Pobla de Mafumet. El tècnic, que ve de substituir a Martin Posse -que ha marxat a l'Olot- ha dirigit les primeres paraules, tant als seus jugadors com a la premsa

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER @FFGaya 
Rodri, ja ha trepitjat la gespa del municipal del CF Pobla de Mafumet / FOTO: FRANCESC FÀBREGAS

Rodri, ja ha trepitjat la gespa del municipal de la Pobla / FOTO: FRANCESC FÀBREGAS

"Rodri" compta amb experiència com a primer entrenador a 2aB i a 3a, amb l'Olot i com a segon entrenador a equips com Girona, Cádiz i Real Saragossa, la temporada passada, comptarà com a segon entrenador amb Eduard Vílchez, que compta amb una llarga experiència, tant a 2aB com a Tercera, on ha estat el primer entrenador de conjunts com UE Figueres, UE Olot, Palamós, Peralada, San Marcial, CD Logroñés, Linares, Los Barrios i B. Linense.

El tècnic començava parlant del perquè d'acceptar la proposició del Gimnàstic de Tarragona per entrenar a la Pobla de Mafumet. "Per les condicions vaig veure que era molt atractiu: treballar amb gent jove, rodejat de futbol professional com el Nàstic i representar la pobla per mi és motivant". El seu objectiu principal, tal com destacava és la de poder nodrir al primer equip, a la llarga, el màxim de jugadors al primer equip. "Som un filial. Estem en una prioritat que és de formar jugadors perquè el primer equip s'abasteixi d'ells. Intentar, des de la competitivitat, quedar el més amunt possible. El primer objectiu és fer pujar jugadors al Nàstic". Tot i això, quant a classificació també es mostra més que ambiciós. "Pel que fa al club, els meus pensaments és que si podem estar al play-off millor, si podem quedar primers millors, i si podem pujar millor. Si podem aconseguir que en comptes de dos jugadors del filial pugin sis jugadors al primer equip, aquest serà el meu objectiu".

Rodri, nou entrenador de la Pobla de M,afumet/ FOTO: FRANCESC FÀBREGAS

Rodri, nou entrenador de la Pobla de M,afumet/ FOTO: FRANCESC FÀBREGAS

La Pobla de Mafumet ha començat després de la presentació als mitjans de comunicació el primer entrenament. A poc a poc, s'anirà perfilant la plantilla que començarà una nova temporada a Tercera Divisió.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com