17 jul. 2018

logo

Reus Deportiu i Olot estrenen la pretemporada

Publicat per: redaccio 22 de juliol de 2017


Triomf roig-i-negre a Ascó i victòria dels garrotxins a L'Escala en el primer partit de la pretemporada 2017-2018. Aquest diumenge tocarà Villareral B-Pobla Mafumet i Cornellà-Prat

Debut del CF Ascó/ FOTO: CF REUS D.

Debut del CF Ascó/ FOTO: CF REUS D.

Per la mínima va superar el Reus Deportiu a Ascó de Santi Castillejo en el primer amistós de la pretemporada. Un gol de David Querol (11 ') va condicionar un xoc en què els locals van plantar cara sempre als de López Garai. Sobre els 400 aficionats van aplaudir les evolucions dels dos equips sobre l'Estadi Municipal d'Ascó

FITXA TÉCNICA

ASCÓ, 0

Sergio López: Riki, Héctor, Socías, Tomàs; Bertomeu, Artur, Marc, Sergio; Sergi Moreno i Rodríguez. También jugaron Josep Ramón, Osado, Sergi Andreu, Cheik, Roda, Peke, Enric, Guiu i Jani.

REUS DEPORTIU, 1

Edgar Badia; Joan Campins, Jesús Olmo, Joshua Julve, Álex Menéndez; Tito, Marcel Messeguer; Jordi Oribe, David Querol, Fran Carbia; i Edgar Hernández. También jugaron Roberto Santamaría, Miramón, Pablo Iñíguez, Modest, Migue García, Xavi Jaime, Gus Ledes, David Haro, Borja Fernández, Vaz i Máyor.

PRIMER TRIOMF DE MARTÍN POSSE

Poc després s'estrenava el nou Olot de Martín Posse a l'Escala i ho va fer amb un concloent 0-3. Alberto Toril (8 ') sumaria el primer gol de la nit amb passada de la mort de Bigas, que repetiria poc després perquè Iván Guzmán (18') aconseguís el segon en una pilota dividida. El tercer va arribar a la mitja hora en una jugada desgraciada que el local Argi va desviar cap a la seva pròpia porteria després d’una centrada molt intencionada de Guzmán.

Primer equip inicial de la UE Olot/ FOTO: UEO

FITXA TÈCNICA

L’ESCALA, 0

Ureña, Argi, Dorian, Adrià Serra, Jallow, Abde, Pol Compte, Pàmies, Agustí, Blanco i Musa. A la segona part: Hamza, Fageda, Masjoan, David Puig, Sergi Ramírez i Nazariy.

OLOT, 3

Ginard, Blázquez, Jose (c), Aspar (juv.), Bigas, Héctor, Pujadas (a prova), Dembo, Guzmán, Pedro i Toril. Tumbé van jugar Carles Mas, Joel Arumí, Masó, Barnils, Ferru, Roger i Nacho. Segueixen Toril, Guzmán, Uri Santos  i Pedro

DIUMENGE INTERESSANT

Aquest primer cap de setmana actiu de Juliol es completarà aquest diumenge amb la disputa de dos amistosos més entre Vila-real B i la Pobla de Mafumet de Rodri i el xoc del Baix Llobregat entre Cornellà i Prat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com