23 maig 2018

logo

Palamós acollirà aquest dissabte les tres primeres finals del MIC’17

Publicat per: redaccio 14 d'abril de 2017


A partir de les quatre de la tarda es jugaran les finals d’Aleví futbol 7, Aleví futbol 11 i de la categoria femenina Juvenil-Cadet

PREMSA MIC 2017
Els alevins, sempre protagonistes del MIC/ FOTO:MIC2017

Els alevins, sempre protagonistes del MIC/ FOTO:MIC2017

El nou estadi municipal de Palamós serà l’escenari demà a la tarda de les primeres finals de la 17a edició del MIC – Mediterranean International Cup. Després de tres dies de competició, el torneig entra a la seva recta final i demà ja es coneixeran els primers campions. Les categories que demà quedaran resoltes són la femenina Juvenil-Cadet i les dels alevins de futbol 7 i futbol 11. Les finals començaran a les 16.00h amb el partit que decidirà el vencedor dels alevins de futbol 7. Una hora més tard, a les 17.00h, es jugarà la segona final de la tarda, la d’aleví futbol 11. L’última final, la de la categoria femenina, es disputarà a partir de les 18.15h.

Els equips que competiran en les tres finals no es coneixeran fins demà al matí, que és quan es disputaran els quarts de final i les semifinals de les dues categories d’Alevins i les semifinals femenines. Demà també es jugaran els últims partits de la fase de consolació d’aquestes tres categories.

Durant la jornada de demà també hi ha programats partits decisius de les categories Juvenil, Cadet i Infantil. En totes tres, al matí es jugaran les eliminatòries dels quarts de final i a la tarda les semifinals. En Cadet, els quatre partits de quarts de final es jugaran a partir de les 9.30h en una única seu, a Sant Feliu de Guíxols. Les semifinals d’aquesta categoria es disputaran a Palamós després de les finals de demà a la tarda. Les semifinals de Juvenils i Infantils es jugaran a les 17.30h i a les 19.00h, a Santa Coloma de Farners i a Castell-Platja d’Aro respectivament.

Cinc anys de MIC Integra amb rècord de participants/ FOTO: MIC2017

Cinc anys de MIC Integra amb rècord de participants/ FOTO: MIC2017

En les tres categories, els equips que guanyin a semifinals es classificaran per disputar les finals que es jugaran diumenge al matí a l’estadi municipal de Montilivi, a Girona, que tindran lloc a partir de les 10.00h del matí.

Podeu consultar tots els resultats del MIC’17 al lloc web www.micfootball.com i a l’aplicació per Android i iOS MicLive.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com