15 oct. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Oliver Ballabriga: "L’important és sumar"

Publicat per: redaccio 1 d'octubre de 2018


Vuit partits disputats i onze punts en el seu caseller, no està malament. El modest San Cristóbal d'Oliver Ballabriga ja ha ensenyat les seves armes

Oliver Ballabriga, tècnic del San Cristóbal/ FOTO: CANAL TERRASSA

Tres victòries, dos empats i tres derrotes és el balanç del San Cristóbal en aquesta temporada 2018-2019. Desena posició per als parroquials que ja han demostrat les seves armes en Tercera Divisió encara que es tracti d'un nouvingut aquest curs. De la mà d'Oliver Ballabriga, els seus números animen a esperar el millor.

Amb 8 gols a favor per 10 en contra, el seu últim triomf davant el cuer Castelldefels per un rotund 3-0 els marca un futur esplèndid encara que no es puguin fiar. Després de superar una estrena en la qual ja s'han trobat amb Sant Andreu, Horta, Europa i Prat, al costat de Cerdanyola, Martinenc, Figueres i Castelldefels, els de Ca N'Anglada han sabut lluitar uns marcadors ajustadíssims excepte la golejada encaixada (4-0) en el Feliu i Codina o el KO casolà davant els del Narcís Sala (0-2).

Més que meritori

"A casa cal guanyar tot el que puguem, fora també, però crec que a casa hem millorat i els equips que vénen aquí ja saben que serà complicat", va comentar l'entrenador Oliver Ballabriga en roda de premsa. Superada una important sanció de tres partits que el va mantenir en la graderia, el responsable de la banqueta parroquial va insistir que "l'important és guanyar i sumar i mantenir aquesta actitud a més de la porteria a zero". Per cert, segona trobada sense que el meta Dani Lladó rebi un gol en la seva porteria.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com