28 maig 2018

logo

Més de 7.000 persones presencien la inauguració del MIC’17

Publicat per: redaccio 12 d'abril de 2017


Victòria del Manchester United davant el KAS Eupen (2-0), de categoria Cadet, a Montilivi. Desfilada de tots els equips del MIC’17

PREMSA MIC
Desfilada de tots els equips del MIC’17 /FOTO:  MIC17

Desfilada de tots els equips del MIC’17 /FOTO: MIC17

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha estat present al partit entre el Manchester United i el KAS Eupen belga (Cadets) que ha simbolitzat l’inici de la 17a edició del MIC-Mediterranean International Cup que es disputa a la Costa Brava del 12 al 16 d’abril.

En un estadi municipal de Montilivi (Girona) ple d’aficionats al futbol i de jugadors del MIC, més de 7.000 persones en total, la competició ha començat a rodar. La victòria ha estat pel Manchester United, que s’ha imposat al KAS Eupen (2-0).

Prèviament, però, el gruix de la competició ja ha començat des de les 9 del matí a les 24 seus del torneig de futbol base, en què es disputen un total de sis categories: Juvenil, Cadet, Infantil, Aleví F-11, Aleví F-7 i Femení Juvenil-Cadet. Es poden consultar tots els resultats al moment a la web www.micfootball.com.

www.micbasketball.com

La cerimònia d’obertura del MIC’17 s’ha iniciat amb una batucada que ha encapçalat una llarga desfilada amb abanderats de tots els equips que participen al MIC. L’acte, ha comptat amb els parlaments del director del MIC, David Bellver, que ha manifestat que “és un orgull veure Montilivi ple amb els jugadors que formen part del MIC” i els ha encomanat a “gaudir del futbol” durant aquests cinc dies de torneig.

El MIC 2017 ja és juga a Girona/ FOTO: MIC

El MIC 2017 ja és juga a Girona/ FOTO: MIC

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, s’ha mostrat orgullosa d’acollir el MIC’17 a la ciutat i ha declarat que espera que els participants a l’esdeveniment “puguin explicar com de magnífiques són les comarques gironines” i ha emplaçat als participants a respectar el joc net. Ha tancat els parlaments el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que s’ha mostrat orgullós de “la grandíssima manifestació de futbol, solidaritat, convivència i valors” que representa el MIC i ha fet èmfasi en el missatge que els esports, com el futbol, “són un gran vehicle de pau i de cohesió social.”

El torellonenc Arnau Segura, estudiant d’un màster de periodisme esportiu, ha guanyat la sisena edició del premi Dani Montesinos de periodisme, que premia els joves talents de la professió i té com a objectiu recordar la figura del periodista mort en un accident de trànsit. El treball guanyador, que és recompensat amb unes pràctiques a GOL, consisteix en un recorregut pels inicis de la carrera de Pere Pons, jugador del primer equip del Girona FC. Al text, es mostra des de la visió del seu primer entrenador al Celrà UCE (Girona) fins a la seva progressió que l’ha portat a jugar a segona divisió. La família de Dani Montesinos ha estat present a l’entrega del premi, així com ho han estat Pere Pons, el president del MIC, David Bellver, el director del MIC Juanjo Rovira i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com