22 juny 2018

logo

La Damm encén la Divisió d'Honor d'Infantils

Publicat per: redaccio 15 de febrer de 2017


El triomf de la Damm a la Ciutat Esportiva Dani Jarque manté el pols en la Divisió d'Honor d'Infantils entre blanc-i-blaus i cervesers, amb el Barça a l'expectativa

EDUARDO BERZOSA
Victòria de la Damm a la CE Dni Jarque/EDUARDO BERZOSA

Victòria de la Damm a la CE Dani Jarque/EDUARDO BERZOSA

A falta d'onze jornades per al final de la Lliga seria massa aventurat realitzar qualsevol pronòstic, però la urpada de la Damm a la Ciutat Esportiva Dani Jarque aquest passat dissabte avança grans emocions. Només un punt separa a blanc-i-blaus i cervesers en la taula de classificació. I atenció al Barcelona, a dos de la segona plaça i a tres del líder, amb un partit menys.

El duel Espanyol-Damm va tenir de tot. Aconseguir dos gols fora de casa sempre és un problema, però fer-ho en el camp del conjunt menys golejat de la categoria encara més i això és el que va aconseguir l'equip de Xavi Lacambra davant el de Pol García Calduch. En set minuts van decidir el Pitxitxi, Muluken Gusi (38'), i el seu company Txus Alba (45') per als visitants i, encara que Fredick Agyei va retallar pels pericos, el marcador seria inamovible.

Al calendari val la pena marcar en vermell el proper duel entre Barcelona i Espanyol (9 d'abril, Jornada 26), ja que aquí pot estar en joc una Lliga.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com