27 abr. 2018

logo

José Manuel Casanova sempre estarà amb nosaltres

Publicat per: redaccio 7 d'agost de 2017


El Tanatori de la Ronda de Dalt registrarà aquest dimarts un ple històric. És l'últim adéu a qui va ser un dels grans referents del món del futbol formatiu del RCD Espanyol i així ho han agraït moltíssims futbolistes

@ManuelSeguraM

Josep Manel Casanova, responsable de l'Acadèmia del Màlaga // FOTO: malagacf.es

Josep Manel Casanova, una referència del futbol amateur// FOTO: malagacf.es

La família de José Manuel Casanova no deixa d'agrair l'afecte que li ha vingut des de tots els racons del món després de la mort del gran 'cap'.

L'afecte i l'estima del futbol ha tornat a evidenciar mentre el gran referent del futbol formatiu del RCD Espanyol emprèn el seu últim viatge.

Les mostres de consideració i respecte que han arribat a la família han fet que el seu fill Carles hagi aparegut en diverses ocasions en les xarxes socials per agrair aquesta resposta majoritària.

De fet, s'ha pogut comprovar des que la notícia es produís el passat diumenge i al llarg d'aquest dilluns al tanatori de la Ronda de Dalt. L'enterrament es durà a terme aquest dimarts (15 hores) i prometi un ple espectacular ja que molta gent, tot i ser agost, vol formar part d'aquest últim adéu.

Homes com Tamudo, Morales, Capdevila, Soldevilla, De Lucas, Sergio González o Pere Nieto han exposat clarament el seu record per qui fos coordinador del futbol base espanyolista durant dues dècades i tècnic-ajudant de Luis Aragonés, Paco Flores -Copa del Rei 2000- i Ramon Moya. DEP, José Manuel i una abraçada molt forta per a tota la família.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com