27 abr. 2018

logo

Jordi César, un altre exemple a seguir en un Gavà desesperant

Publicat per: Manuel Segura Martinez 22 de desembre de 2016


La plantilla del Gavà acomiada un 2016 agredolç. Ningú podrà oblidar mai ni l'ascens ni les penúries que està patint aquest grup de professionals que se'n va de vacances amb tots els dubtes del món. És el cas de Jordi César

MANUEL SEGURA @ManuelSeguraM
Jordi César és un habitual al 11 del Gavà/ FOTO: ÁLEX GALLARDO

Jordi César és un habitual a l'onze inicial del Gavà// FOTO: ÁLEX GALLARDO

"Sense el suport de la nostra gent no haguéssim pogut seguir endavant, t'enfonses, és molt dur i la família sempre està aquí per ajudar-te en tots els sentits. Què em deien? Que seguís lluitant i intentant superar tots els obstacles". Així de sincer es va mostrar davant Futbolcatalunya el lateral del Gavà, Jordi César López Delgado. Acaba de degustar, al costat de la seva altra 'família' del primer equip gavanenc, un rostit que el seu tècnic, Óscar Mena, ha volgut obsequiar als seus jugadors sempre fidels.

Jordi César (24 anys) va arribar a Gavà aquest passat estiu com un reforç de luxe per a la defensa blaugrana, ja que la seva joventut arribava precedida d'un historial complet en filials com Valladolid, Hércules, Levante, i, finalment, Cultural Leonesa. Futbolista incondicional per a Juanma Pons i per a Óscar Mena, passarà ara uns dies al seu Alacant natal encara que "no sabem tot el que passa. Nosaltres esperem confiats que ens pagaran al dia i que s'aconseguirà l'estabilitat del club. Ho desitgem pel bé de tots".

El defensa d'Alacant va arribar a Gavà aquest estiu/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

El defensa d'Alacant va arribar a Gavà l'estiu passat// FOTO: ÀLEX GALLARDO

Després de denunciar els contractes a l'AFE, la plantilla del Gavà ha passat moments molt delicats "en els quals miraves al voltant i no veies res de res, en els quals ningú et deia res" i, encara que no sembla una trista realitat superada "comencem a veure la llum. Hem viscut al dia, ens ha tocat demanar a les nostres famílies, ho hem passat molt malament".

Amb aquest desig que a la seva tornada aquest proper 30 de desembre alguna cosa canviï, Jordi César no deixa d'elogiar al seu entrenador. "Va dir que moriria per nosaltres i ho ha demostrat. Va estar a punt d'anar-se i no ho va fer com, ara per ara, tampoc ho farem cap de nosaltres. Ja veurem si després de les vacances algú surt, però ara marxem tots de vacances i pensem en tornar"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com