18 juny 2018

logo

I es va fer el miracle a Gavà

Publicat per: redaccio 11 de gener de 2017


Curiós detall en el Gavà per començar aquest 2017, curiós pel seu coneixement públic en anunciar el seu capità que la plantilla estava al dia a nivell econòmic. El club no diu res

Sembla que aquest Gavà ja comença a caminar/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

Sembla que aquest Gavà ja comença a caminar/ FOTO: ÀLEX GALLARDO

L'anunci del capità del Gavà Boris Garrós al confirmar aquest dimecres que “estem al dia de pagaments” deixa al marge una greu polèmica que ha acompanyat des de l'inici d'aquest curs al conjunt blaugrana.

Curiós que hagi hagut de ser un futbolista qui comuniqui aquesta situació mentre l'entitat segueix immersa en el més absolut silenci. A la nit va arribar el COMUNICAT OFICIAL del club i la invitació a una roda de premsa per al diumenge 15 de Gener

La noticia important és que, segons admet el capità de l'equip, la polèmica ja està acabada. Tampoc es podria entendre d'una altra manera en confirmar-se en aquestes últimes hores l'arribada del segon tècnic a la banqueta de José Quereda ‘Pirri’ per acompanyar a l'entrenador titular Óscar Mena.

El següent pas serà saber quan es constitueix oficialment el club en societat anònima esportiva després d'haver-ho aprovat l'Assemblea de socis mesos enrere.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com