27 abr. 2018

logo

Girona, Reus D. i Nàstic esperen rival en la Copa Catalunya Absoluta

Publicat per: redaccio 11 d'agost de 2017


21 partits en deu dies. Això és el que es porta disputat d'aquesta Copa Catalunya Absoluta 2017 en la qual sobreviuen 4 equips de segona B i 4 de Tercera. Aquest cap de setmana torna a rodar la pilota

Terrassa-Vilafranca, partidàs a l'Olímpic/ FOTO: TERRASSA FC

Amb la disputa del partit Terrassa-Vilafranca (20.30 hores) donarà inici aquest dissabte la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, una edició que, ara com ara, ja ha deixat fora de la competició a equips importants com Badalona, Barcelona B, Olot o Lleida Esportiu, d'una banda, i, per altre, a conjunts poderosos del Grup V d'una Tercera Divisió que promet (L'Hospitalet, Europa, Palamós, Sant Andreu, Figueres o Ascó, entre altres.

Aquest cap de setmana passaran quatre més a l'espera d'entrar en acció els tres representants de la Lliga 1/2/3 com són Reus Deportiu, Nàstic i el nou Primera, Girona.

UN BALANÇ INTERESSANT

En les dues eliminatòries disputades fins al moment hi ha hagut de tot encara que s'imposen marcadors ajustadíssims només diferenciats per un gol. Ser pretemporada i disputar-se amb la calor com convidat especial minimitza les possibilitats de tots els participants que lluiten per arribar a la final. Ara com ara, dels 21 partits jugats (14 en la primera fase i 7 en la segona) fins a 10 han acabat amb la diferència d'un únic gol, fins a 5 s'ha hagut de recórrer a la sort dels penals i només 4 van finalitzar amb dos o més gols com a detall final.

Max Marcet, golejador blanc-i-blau/ FOTO: RCD ESPANYOL

Poques golejades encara que interessants les que van aconseguir el Badalona de Manolo González davant el Granollers (0-3) d'Albert Cámara, l'Espanyol B enfront del Palamós (1-4) i dijous passat en Les Fontetes entre Cerdanyola i Cornellà (1-3). La igualtat és la nota dominant en aquesta nova edició d'un torneig que busca nou campió i que té al blanc-i-blau Max Marcet com Pitxitxi solitari en haver anotat tres gols en els dos partits disputats.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com