19 set. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Es cauen les porteries a Montgat

Publicat per: redaccio 3 d'octubre de 2017


Veure-ho per creure-ho. El partit entre l'FP Hermes i l'At. Piferrer va quedar ajornat aquest diumenge 1/10 pel col·legiat Víctor de la Iglesia ja que hi havia perill que caigués una de les porteries. I no és broma

Camp Municipal de Montgat/ FOTO: FE HERMES

Costa de creure encara que no és la primera vegada que els afectats es queixen del lamentable estat del camp Municipal de Montgat. Una setmana i una altra també, els laments de jugadors, tècnics, directius i aficionats es multipliquen encara que l'Ajuntament sembla tenir altres urgències.

Aquest cap de setmana, el col·legiat Víctor de la Iglesia no va autoritzar l'inici del xoc ja que, segons el propi club local "una de les porteries podia trencar-se i fer mal a algun dels jugadors"

Segle XXI. Unes arrels han nascut per sota de la superfície artificial del Municipal de Masnou i ha aixecat una de les porteries que es movia davant de qualsevol contacte. D'aquesta manera, tots dos clubs hauran de buscar una nova data per al partit sempre que l'Ajuntament solucioni la situació.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com