22 juny 2018

logo

EnglandTHEChance: No perdis la teva gran oportunitat!

Publicat per: redaccio 18 d'abril de 2017


No és un stage qualsevol ni una experiència més. Cal llegir, estudiar la proposta de Guillem Ramon i decidir-se per una aventura que et pot aportar grans beneficis. Entra en guillemramon.com i al·lucinaràs

GUILLEM RAMON 
Obre les portes a una experiència inigualable / FOTO: EnglandTHEChance

Obre les portes a una experiència inigualable / FOTO: EnglandTHEChance

Té l'experiència suficient per enganxar a tot aquell que desitgi futbol en el seu estat més pur. Anglaterra t'obre les portes a una experiència inigualable de la mà de qui coneix no només el terreny que trepitja sinó que s’ho ha treballat en el nostre futbol català. Guillem Ramon t'explica la seva oferta a través de Futbolcatalunya:

AIXÒ ÉS #ENGLANDTHECHANCE

El meu nom és Guillem Ramón, actualment vivint a Anglaterra des de fa més d’1 any. Havent jugat abans de marxar tota la vida al futbol català: UDA Gramenet, Club Esportiu Europa, Terrassa FC i Cerdanyola (tots 4 equips a 3ª Divisió) abans d’empendre el meu viatge cap a terres angleses. A part del meu hobbie pel futbol també m’agrada molt escriure i és a través de la web que molts jugadors s’han posat en contacte amb mi per a saber que podrien fer per acabar jugant a Anglaterra.

El projecte que vinc a presentar és #EnglandTHEChance, de molt recent creació i el que preten és donar oportunitat als jugadors que vinguin de l’extranger a probar sort al Regne Unit evitant una de les principals barreres aquí com és el ser admés.

Parlat en primera persona amb entrenadors locals, la mentalitat anglesa i sobretot el fet d’haver molts jugadors en el futbol nacional aquí impedeix que a través de curriculums o inclús videos hi hagi possiblitat de contacte entre ambdues parts, simplement és un paper que no existeix.

Amb l’Stage i donant l’oportunitat a 22 jugadors, es trobaran en front de clubs des de la 4ª fins a la 9ª divisió només per a ells. Després d’una semana d’entrenaments i amb un partit final es veurà si el nivell mostrat per tots ells és digne de comptar amb proves o qui sap si més amb algun dels clubs. Pensat per a jugadors de més de 18 anys i tindrà lloc del diumenge 2 de Juliol al 9.

L’objectiu principal de l’stage és donar aquesta possiblitat de ser vistos per entrenadors i clubs semiprofessionals i també professionals d’Anglaterra.

El projecte ja té tots els perfils creats i és fàcilment cercable introduint England THE Chance. A través de la web guillemramon.com i entrant a England The Chance en un dels menús de la part superior també es redirigeix a tota la informació disponible de l’esdeveniment.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com