15 oct. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El ‘Willy Fogg’ de Vilarrodona

Publicat per: Jordi Mestres Rius 16 d'octubre de 2017


Ramon Calderé emprèn una nova etapa al Salmantino, hereu de la histórica UD Salamanca. A el Helmántico l’entrenador català buscarà el seu vuitè títol de lliga a Tercera Divisió

JORDI MESTRES @jordimestres7

Calderé ja ha estat presentat com a entrenador del Salmantino // FOTO: cfsalmantinouds.com

Pocs entrenadors catalans acumulen els mèrits i l’experiència de Ramon Maria Calderé (1959). El bagatge a les banquetes d’aquest tècnic és, senzillament, espectacular. Sempre al futbol modest, Calderé ha destacat allà on ha passat. Sempre ha deixat empremta, sigui a Catalunya o a la resta d’Espanya. I és que ha guanyat la lliga a Tercera Divisió amb Badalona (2 vegades), Teruel, Gavà, Burgos, Castellón i Olot. De fet, és el vigent campió del grup 5 amb l’equip de la Garrotxa, on va aconseguir un ascens que no ha pogut gaudir posteriorment per decisió pròpia. Ara arriba un nou repte. Un més a la vida d’aquest ‘Willy Fogg’ del futbol amateur, que aspira al seu vuitè campionat a l’Helmántico, un estadi que respira futbol a les quatre parets.

El Salmantino, club nascut el 2013 com a hereu de la desapareguda UD Salamanca, és el nou destí del nostre protagonista. Calderé aterra a un equip que a hores d’ara és líder del grup 8 de Tercera Divisió, amb 22 punts. Ha signat fins a final de temporada i avui ha estat presentat i ha dirigit el seu primer entrenament.

A Salamanca no s’espera una altra cosa de Calderé que no sigui un ascens i l’expectativa envers el nou entrenador és màxima. El tècnic de Vilarrodona, conscient d’això, declarava en el seu primer dia que sabia “exactament” al que venia. No és cap altra cosa que repetir la història de Castellón, de Teruel o de Burgos. La de ser campió de lliga fora de la teva terra.

https://www.youtube.com/watch?v=gABE-ZEPbZE&feature=youtu.be

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com