21 abr. 2018

logo

El mur de la frontera

Publicat per: Jordi Mestres Rius 9 de gener de 2017


La Jonquera ha encaixat només 11 gols en els 20 partits que ha disputat. És l’equip català més sòlid defensivament dels 71 de Primera Divisió fins a Primera Catalana

JORDI MESTRES @jordimestres7
La Jonquera celebra la victòria contra l'Europa al vestidor // FOTO: @UELaJonquera

La Jonquera celebra la victòria contra l'Europa al vestidor // FOTO: @UELaJonquera

La millor defensa és un bon atac, però el millor atac a vegades és una bona defensa. L’UE La Jonquera és el paradigma de la rendibilitat. És l’equip que ha marcat menys gols del grup 5 de Tercera Divisió, però com no encaixa li cal només un per a treure els tres punts. Ha marcat 9 gols i acumula 24 unitats (2,66 punts per gol). L’últim partit contra l’Europa es va repetir la història. Un a zero i victòria pels empordanesos. De fet, els cinc triomfs de l’equip dirigit per Àxel Vizuete han estat per la mínima i sense encaixar. La Jonquera, un debutant a Tercera, és l’equip més sòlid del campionat. Ningú enderroca el mur de Les Forques.

Bé, això tampoc és del tot cert, però pocs ho han aconseguit. La Pobla de Mafumet, el Palamós, el Peralada, l’Olot, l’Ascó, el Figueres, el Sabadell B, el Júpiter, el Vilafranca i el Manlleu han perforat la porteria empordanesa. Deu equips i onze gols encaixats. L’Ascó ha estat l’únic de la lliga que ha estat capaç de marcar dos gols en un partit a La Jonquera (0-2 a Les Forques el 04/12).

Dels 20 partits disputats, doncs, l’equip d’Axel Vizuete ha mantingut la porteria a zero en la meitat (10). Si busquen espectacle, no vegin els seus partits ja que són els que menys gols asseguren del campionat, amb un per partit. Però si volen veure un equip treballat, trobaran pocs més que aquest La Jonquera, que ha aixecat un mur a la frontera.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com