21 juny 2018

logo

El Lleida Esportiu torna al lloc del crim

Publicat per: Jordi Mestres Rius 1 de març de 2017


La pitjor derrota de la història del club va ser contra el Villarreal B (5-1). En els quasi sis anys d’existència de l’entitat cap altre equip li ha marcat cinc gols al Lleida

JORDI MESTRES @jordimestres7
L'última visita del Lleida a Villarreal va acabar amb una 'maneta' // FOTO: villarrealcf.es

L'última visita del Lleida a Villarreal va acabar amb una 'maneta' // FOTO: villarrealcf.es

Hi ha derrotes que fan mal, altres que couen i per últim les que no s’obliden mai. És el cas de la tova que va patir fa una mica més d’un any el Lleida Esportiu a Villarreal. Tot i avançar-se en el marcador, l’equip aleshores dirigit per Imanol Idiakez es va desfer. El filial groguet va marcar els cinc gols en els últims vint minuts de partit i no va tenir pietat d’un rival feble i tocat, que va acabar enfonsat. Mai en els més de cinc anys d’història del nou club d’Albert Esteve s’ha patit una desfeta semblant. Cap equip li ha marcat cinc gols... i encara menys en 20 minuts. Diumenge, un any i mig després, el Lleida Esportiu torna per primera vegada on va patir la pitjor derrota de tota la seva història. Voldrà tancar aquell episodi en el lloc del crim.

Són 62 les derrotes patides pel club des de la seva refundació i només les dues golejades patides al Camp d’Esports contra L’Hospitalet (1-4) s’acosten a aquell resultat. I és que si per alguna cosa s’ha caracteritzat aquest ‘nou’ Lleida és pel seu bon rendiment. Tres play-offs d’ascens en cinc temporades ho demostren.

Aquesta última està sent una de les pitjors. I és que la temporada amb més derrotes de la història va ser la 2014-15, amb 14. En l’actual, amb un terç encara pendent, l’equip de Gustavo Siviero ja ha caigut 10 vegades, 8 de les quals han estat lluny del Camp d’Esports. I és que el rendiment com a visitant, amb una sola victòria en 13 partits fora de casa, està sent el gran taló d’Aquiles d’un Lleida que, atenció, visita Villarreal el proper diumenge.

.

.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com