15 oct. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Gimnàstic Manresa ja col·labora amb el Reial Madrid

Publicat per: redaccio 2 de setembre de 2017


Gimnàstic Manresa i Reial Madrid van de la mà. Tal com va informar Futbolcatalunya aquesta setmana, l'acord de col·laboració entre les dues entitats s'ha tancat aquesta setmana

EDUARDO BERZOSA
Miguel Sebastián, president del Gimnàstic Manresa/ FOTO: E. BERZOSA

Miguel Sebastián, president del Gimnàstic Manresa/ FOTO: E. BERZOSA

Un acord de col·laboració que ha tingut la seva signatura aquest dijous per part de les dues entitats i que posarà a prova durant un any un compromís del qual han de sortir les dues parts beneficiades. Tal com va informar FutbolCatalunya aquest passat dilluns, Gimnàstic de Manresa i Reial Madrid han arribat a un pacte de treball recíproc que es perllongarà durant un any, acord beneficiós per a les dues parts.

Així ho veu el president del Gimnàstic Manresa, MIGUEL SEBASTIÁN, en un escrit que ens ha fet arribar a Futbolcatalunya.

El Gimnàstic de Manresa i el Reial Madrid han tancat aquesta setmana un conveni de col·laboració entre tots dos clubs que generarà a la nostra entitat diferents sinergies. Així hi haurà un seguiment i control de jugadors per part de la secretaria tècnica del Reial Madrid, amb prioritat per realitzar proves i posteriors incorporacions. També la realització de concentracions i amistosos en les instal·lacions del Gimnàstic i a Valdebebas entre els seus equips base.

També influirà en la formació dels tècnics de tota la pedrera, ja que aquest acord inclou la possibilitat d'assistència a Madrid per visualitzar entrenaments i formacions. L'adhesió a la marca-Reial Madrid farà que el valor de la nostra pedrera i, en resum, la del club creixi exponencialment. El Reial Madrid destaca que es tracta d'un salt qualitatiu perquè l'objectiu és tenir als millors jugadors i això servirà per potenciar el projecte encara més.

Manresa, Capital de la Cultura Catalana 2018/ FOTO: GIMNÀSTIC MANRESA

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com