28 maig 2018

logo

El CF Gavà Mar aposta per la base per créixer

Publicat per: redaccio 3 d'abril de 2017


El club del Baix Llobregat, que enguany forma part del programa +KESPORT!, disposa de gairebé 300 futbolistes i un total de 23 equips aquesta temporada

CF Gavà Mar, un dels clubs més importants de la comarca del Baix Llobregat/ FOTO: FCF

CF Gavà Mar, un dels clubs més importants de la comarca del Baix Llobregat/ FOTO: FCF

El CF Gavà Mar s’ha convertit amb el pas del temps en un dels clubs més importants de la comarca del Baix Llobregat pel que fa al futbol formatiu. Actualment, l’entitat compta amb gairebé 300 jugadors dividits en 23 conjunts, amb el primer equip militant al Grup 11 de Quarta Catalana. L’objectiu del Gavà Mar és continuar apostant per la seva base i consolidar-se en un entorn competitiu amb clubs amb un alt potencial com la UE Castelldefels o la UD Viladecans.

Aquesta temporada, el club forma part del programa +KESPORT! i està representat per un Prebenjamí, tres Benjamins i dos Alevins. La FCF va triar el Gavà Mar per la seva vocació a favor de la formació dels jugadors més enllà de la vessant tècnica o física, ja que ofereix un pla educacional a tots els seus futbolistes perquè aprenguin uns valors que podran desenvolupar durant la seva trajectòria professional.

El coach del programa al club, Guillem de Masramon, aporta una sèrie de novetats als entrenaments que els jugadors acullen amb entusiasme i que els entrenadors utilitzen per conèixer en profunditat els seus futbolistes.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com