15 oct. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El blanc-i-blau Víctor Gómez brilla al filial

Publicat per: redaccio 9 de novembre de 2017


Té fitxa encara de juvenil però Víctor Gómez ja exerceix a l'Espanyol B. Aquest lateral, que ja pot presumir de ser Campió d'Europa sub 17 i Subcampió mundial, és una de les peces bàsiques del líder de Tercera

EDUARDO BERZOSA

Un campió d'Europa al RCD Espanyol/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Víctor Gómez és un dels grans luxes amb què compta el tècnic del RCD Espanyol, David Gallego. Als seus 17 anys aquest defensa d'Olesa de Montserrat ha sabut no només guanyar-se el seu lloc a l'equip blanc-i-blau, sinó ja posseir un ampli recorregut en les seleccions inferiors catalanes i espanyoles. Amb tot per davant, que a ningú li estranyi que pugui fer el gran salt en qualsevol moment.

Es va iniciar en el benjamí de l'EFO 87, va arribar al RCD Espanyol un llunyà juliol del 2008 per passar, posteriorment, pel FC BarcelonaDamm i posterior retorn a l'entitat espanyolista com a cadet en la temporada 2015-2016. Amb la fitxa de juvenil de primer any ja es va estrenar al filial perico des d'on es va coronar com a campió d'Europa sub 17 el maig passat.

Ràpid, valent i dur, internacional en totes les categories, posseeix, a més, un potent xut. Víctor Gómez ho té tot per triomfar. Depèn d'ell.

El jugador blan-i-blau només té 17 anys/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com