27 abr. 2018

logo

‘El bicho’ apunta al Barça B

Publicat per: Jordi Mestres Rius 22 de febrer de 2017


Boris Garrós vol prosseguir la seva ratxa golejadora contra el líder de la lliga. El davanter ha marcat 38 dels 86 gols del Gavà des de la seva arribada el gener del 2016

JORDI MESTRES @jordimestres7
Boris Garrós és el pitxitxi de Segona B // FOTO: Alex Gallardo

Boris Garrós és el pitxitxi de Segona B // FOTO: Alex Gallardo

Dissabte al Mini Estadi s’enfrontarà el millor equip del grup 3 de Segona B contra el màxim golejador de la categoria. Boris n’acumula 19 en 26 partits i des que va aterrar a la Bòbila està casat amb el gol. En ratxa, imparable sigui a Tercera o a Segona B. Com una espècie d’au fènix, s’ha consolidat en una categoria on fins aleshores no havia tingut confiança. Ara, tots temen a Boris. Inclòs el Barça B, líder de la lliga, que ja va patir una derrota per un gol seu a la primera volta a la Bòbila. Boris buscarà al Mini Estadi el que ja en fa 20 aquesta temporada.

“Sóc culer de petit i és un partit que tens marcat al calendari”, explica el davanter a FutbolCatalunya. Com dèiem, el canvi entre el Boris de L’Hospitalet i el del Gavà ha estat brutal. El propi protagonista reconeix que ell sempre “tenia la confiança de ser un jugador important a Segona B i he arribat a ser el millor golejador de la lliga”.

Ha marcat 19 dels 32 del Gavà a la lliga – pel que, els seus companys n’han marcat 13 – i hi ha qui podria comparar-lo, per xifres, amb el mateix Leo Messi. “Si fos per gols, podríem parlar-ne, però a nivell futbolístic no m’acosto a ser el Messi del Gavà”, matissa un Boris que reconeix que “és un tema de confiança meva, però també dels tècnics cap a mi com a jugador. L’única temporada que he tingut dos partits seguits de titular a Segona B va ser al Prat i no era de davanter centre, sinó en banda”.

“Vaig pujar amb el Gavà i m’interessa salvar-lo”

Les seves xifres no han passat desapercebudes en una categoria on el gol costa molt de trobar. El passat mercat d’hivern Boris va tenir ofertes, però va preferir acabar la temporada a La Bòbila. El motiu, el següent: “Vaig pujar amb el Gavà i m’interessa salvar-lo. Tinc molts amics a la plantilla i crec que acabar la temporada aquí era la millor opció”.

Boris i Carlos, a Kíev amb la Selecció // FOTO: Manuel Segura

Boris i Carlos, a Kíev amb la Selecció // FOTO: Manuel Segura

No ho ha passat bé el davanter en un any complicat, amb impagaments que va viure en primera persona com a capità. “M’ha ajudat a aprendre i madurar”, explica un Boris que no s’ha limitat a portar el braçalet. Sortadament, ara la plantilla ja està al dia i des que es va solucionar el problema han anat cobrant amb regularitat.

“No tinc cap competició amb Carlos Martínez”

Amb o sense remuneració, Boris no ha faltat a la seva cita amb el gol. Les últimes setmanes s’ha destacat com a pitxitxi, seguit de ben a prop per Carlos Martínez, que n’ha marcat 17. “Em porto molt bé amb en Carlos, és un grandíssim jugador. No tinc cap competició amb ell i només intento ajudar l’equip”, declara el pitxitxi.

Boris i Carlos ja van coincidir a Tercera Divisió i també com a companys a la Selecció Catalana Amateur. Kíev va ser l’inici de tot. Un trampolí per a dos futbolistes que si alguna cosa tenen és gol. Per acabar, Boris reconeix quin ha estat el més especial dels 38 que ha marcat en poc més d’un any: “el gol que recordo amb més emoció va ser el de Castelló. Ens va donar la vida i va ser el primer pas per a acabar pujant”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com