16 oct. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Cartagena-Barça B i Peralada-Conquense, promocions d'ascens

Publicat per: redaccio 29 de maig de 2017


Cartagena i Conquense seran el penúltim obstacle que hauran de superar Barcelona B i Peralada, respectivament, en la seva lluita per pujar a LaLiga 1/2/3 i a Segona Divisió B. Així ho ha determinat el sorteig efectuat aquest dilluns a Las Rozas

Movilització a Cuenca / FOTO: UB CONQUENSE

Movilització a Cuenca / FOTO: UB CONQUENSE

Cartagena i Conquense són els dos rivals als quals hauran d'enfrontar-se Barcelona B i Peralada en la segona eliminatòria per l'ascens a LaLiga 1/2/3 i a Segona Divisió B, respectivament. Així ho ha determinat el sorteig efectuat aquest dilluns en Las Rozas i que manté a només dos equips catalans en la loteria de les promocions.

A CARTAGONOVA

El Barça B, una vegada superats per la Cultural Leonesa, tenen una segona oportunitat per esmenar la feina. Els espera el conjunt de Cartagena el proper 4 de Juny, en Cartagonova, mentre que la volta es disputarà en el Mini Estadi el cap de setmana del 10/11 juny. Quart classificat del Grup IV de la 2aB , l'equip que dirigeix el manxec Alberto Monteagudo ve d'haver eliminat a l'Alcoià en el primer encreuament per un global de 0-2; a l'anada ja es van imposar als locals per 0-2 (gols de Sergio i Jesús) i en la volta, a casa seva, no van passar del 0-0. Suficient. Els albinegres, amb un vell conegut com l'exgironí Juanlu, van acabar la fase regular amb 49 gols a favor (per 83 dels de Gerard López) per 35 en contra (29, els blaugrana).

NO VOLEN QUEDAR-SE 'PENJATS'

El Peralada haurà de viatjar a Cuenca on els locals ja han iniciat una simpàtica crida als seus perquè els recolzin. 'No ens deixeu penjats' és la simpàtica etiqueta que han penjat a les xarxes socials de cara a una eliminatòria enfront del Peralada d'Arnau Sala. Dirigits per José Manuel Poyatos, vénen d'haver superat als de La Rioja del Anguiano gràcies al marcador de l'anada (2-2) doncs en el seu estadi (La Esperança, 7.000 espectadors) no van poder passar del 0-0. Gerika i Adible van igualar l'empat a dos de l'anada que els col·loca en aquesta segona fase. En la Fase Regular van aconseguir anotar 74 gols per 43 en contra amb un total de 9 derrotes, 6 empats i 23 triomfs. L'anada es jugarà a Peralada (4/6) mentre que la volta serà a Cuenca (11/6)

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com