22 abr. 2018

logo

Carlos López vol portar molt lluny al Gimnàstic Manresa

Publicat per: redaccio 16 de març de 2017


Nouvingut a la Lliga Nacional Juvenil, el Gimnàstic Manresa acaricia un segon ascens consecutiu de la mà de Carlos López. A 9 jornades per al final de la Lliga, els del Gimnàstic Parc causen sensació en la Lliga Nacional

EDUARDO BERZOSA
Carlos López, entrenador del Gimnàstic Manresa / FOTO: EDUARDO BERZOSA

Carlos López, entrenador del Gimnàstic Manresa / FOTO: EDUARDO BERZOSA

En la temporada 2015-2016 van acabar líders del Grup III de la Preferent juvenil amb nou punts d'avantatge sobre el segon. L'ascens a la Lliga Nacional Juvenil era un fet i es plantejava una gran incògnita davant el futur que els oferiria a un grup que arribava amb la màxima il·lusió a alternar-se amb els 'grans' de la categoria. I la veritat és que no només els va d'allò més bé sinó que han aconseguit guanyar-se el respecte dels seus rivals, mantenir un pols molt interessant amb el Lleida Esportiu, primera opció per pujar a Divisió d'Honor Juvenil, ja que Barcelona i Espanyol no expliquen en ser filials.

Amb 12 victòries, 9 empats i 4 derrotes (Cornellà i Damm, a casa, i Lleida E., Espanyol, a domicili) treuen màxima rendibilitat als seus 34 gols anotats (Biel Rodríguez és el seu màxim realitzador amb 7) en les 25 jornades de competició que porten disputades fins avui. Mentre en el Gimnàstic Park han sumat 25 dels 39 punts disputats, fora han deixat escapar 16 dels 36 que han jugat. Nombres notables per al conjunt de Carlos López qui va passar pel Mercantil (2014-15) abans de signar pel conjunt del Gimnàstic Manresa (2015).

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com