15 oct. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Andreu Subies dimiteix de la Junta Directiva de la RFEF

Publicat per: redaccio 25 d'octubre de 2017


El president de la Federació Catalana de Futbol dimiteix com a membre de la Junta Directiva de la Federació Espanyola, en la sessió celebrada avui a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas

PREMSA FCF

/ FOTO: FCF

Després dels fets esdevinguts aquest estiu a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies i Forcada, va presentar la seva dimissió com a membre de la Junta Directiva de la RFEF el dia 10 d'agost, a la qual es van sumar amb posterioritat 13 presidents d'altres federacions territorials, amb l'objectiu de promoure la convocatòria d'eleccions a la presidència de la RFEF, prèvia dimissió del Sr. Ángel María Villar.

Aquestes dimissions van ser posteriorment revocades després d’assolir-se una sèrie de compromisos, davant el Consejo Superior de Deportes, que fessin viable aquest escenari. Havent constatat que aquests canvis no s'han produït en els últims tres mesos ni hi ha previsió que es produeixin a curt termini, Andreu Subies ha presentat la seva dimissió com a membre de la Junta Directiva de la RFEF, amb el desig que en un futur no molt llunyà aquests canvis puguin tenir lloc.

En qualsevol cas, l’FCF seguirà treballant pel creixement i millora del futbol i garantir la continuïtat de les competicions.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com