22 juny 2018

logo

100 vegades Enric Gallego

Publicat per: Jordi Mestres Rius 2 d'octubre de 2017


El capità del Cornellà arriba al centenar de gols amb la samarreta verda. N’ha marcat set aquesta temporada i és, juntament amb Rafa Mir, el màxim realitzador dels quatre grups de Segona B

JORDI MESTRES @jordimestres7

Enric Gallego va marcar dos gols contra el Formentera i va arribar als 100 amb el Cornellà // FOTO: Óscar Yeste

El gol és el bé més preuat d’una categoria tan competida com el grup 3 de Segona B. En la majoria d’ocasions és el factor diferencial entre l’èxit i el fracàs d’un equip. És per això que disposar de futbolistes com Enric Gallego suposa un valor afegit per a un club com el Cornellà. L’encert del davanter del Bon Pastor està sent clau per a que els de Jordi Roger ocupin la quarta posició a la lliga després de set jornades. Tantes com gols del capità, autor de set dels nou del Cornellà. Més que la meitat de la lliga. I és que deu equips sencers tenen una xifra realitzadora inferior a la del nostre protagonista. L’any passat va ser el de Boris Garrós. Qui sap si aquest serà el d’Enric Gallego.

25 en va marcar l’ex davanter del Gavà aleshores, pels 16 del ‘tanc’ del Cornellà. Enric Gallego va camí de superar el seu rècord a la categoria i només li queden 9 per a fer-ho... i 31 jornades! Sens dubte, amb 31 anys acabats de complir, està en el seu millor moment. No només lidera al terreny de joc, sinó també a fora com a primer capità del club.

Tot i això el camí per la Segona B no ha estat precisament de roses per a Enric. Si fem la vista enrere, fa quatre anys era un golejador contrastat a Tercera però discret a la categoria de bronze. En els seus primers 49 partits a Espanyol B, Badalona i Olot només va marcar quatre gols i va patir tres expulsions. No s’acabava d’adaptar a aquest nivell, però a base de paciència ha acabat consolidant-se.

En els següents 86 partits – tots al Cornellà, on va tornar el 2015 – ha materialitzat 35 gols. Gairebé mig per partit. El passat diumenge va arribar fins al 100 amb la samarreta verda, segons apuntava el cap de premsa del club Javier Merino. Un centenar d’encerts en 204 partits. I els que queden. Enric Gallego té corda per estona.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com